KRİZİN ARDINDAN BİLAL ERDOĞAN ÇIKTI!

Türkiye Bulgaristan arasında Burgaz Başkonsolosluğu ataşesi Uğur Emiroğlu’nun istenmeyen adam ilan edilmesi ile ortaya çıkan krizde, Bulgaristan medyası tarafından yeni bir iddia ortaya atıldı.

24 Şubat 2016 Çarşamba 14:39
KRİZİN ARDINDAN BİLAL ERDOĞAN ÇIKTI!

 Bulgaristan medyasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkanı Lütfi Mestan’ın yeni parti kurması için 20 milyon dolar verdiği haberlerinden sonra bu kez Bilal Erdoğan’ın adı geçtiği bir gelişmeyi sayfalarına taşıdı.

Bulgaristan’da haftalık yayınlanan ve internet sitesi bulunmayan Yukehg Gazetesi “Skandal.. Türkiye’den 1 Milyon Dolar ” başlığıyla verdiği haberde Bilal Erdoğan’ın Ankara’da HÖH eski Genel Başkanı Lütfi Mestan ile bir araya geldiğini yazdı.

"PARA ÖRTÜLÜ ÖDENEKTEN"

Gazete haberinde Bilal Erdoğan - Lütfi Mestan buluşmasında her ay 1 milyon dolar para desteği sözü verildiğini ve bu paranın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı örtülü ödeneğinden karşılama garantisi aldığını ileri sürdü. 


[Haber görseli]


"TÜRKİYE'DEN 50 BİN OY SÖZÜ"

Yukehg Gazetesi ayrıca Lütfi Mestan’ın kuracağı DOST partisine seçimlerde Türkiye’den 50 bin oyun sözü verildiğini de ekledi. Para transferinde Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Süleyman Gökçe’nin aracılık ettiği de gazetenin iddiaları arasında.

Gazete haberinde Bilal Erdoğan’dan bahsederken "Bilal Erdoğan’ın adı son olarak IŞİD petrolü ticaretinde geçmişti" dedi. (G.PORT)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.02.2016 14:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol