KÖŞEYE SIKIŞINCA 'EE.. İİ.. EE..'

Star gazetesinden kovulan Yusuf Ziya Cömert, katıldığı bir televizyon programında kendisine sorulan yolsuzluk sorusuna şaşırtan bir yanıtta bulundu.

23 Aralık 2014 Salı 13:07
KÖŞEYE SIKIŞINCA 'EE.. İİ.. EE..'

 Star gazetesinden kovulan Yusuf Ziya Cömert, İstanbul Barosu eski Başkanı Turgut Kazan'ın yolsuzluk sorusuna cevap veremedi. Cömert bir başka soru üzerine de "Evet yolsuzluk yapıldı ama cemaat lehine yapıldı" ifadesini kullandı.

 
Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu "Türkiye'nin Nabzı" programında yolsuzluklar ve dört bakanın Yüce Divan'a gönderilmesi masaya yatırıldı.
 
Yolsuzluk konusunda sert tartışmaların yaşandığı programda Yusuf Ziya Cömert, "Eğer birisi yolsuzluk yaptıysa bunun sonuna kadar takip edilmeli" dedi.
 
Cömert'in bu sözlerine İstanbul Barosu eski Başkanı Turgut Kazan, "Takipsizlikle nasıl takip edilecek?"  deyince Cömert uzun süre cevap veremedi.
 
İkili arasındaki diyalog şöyle gelişti;
 
Yusuf Ziya Cömert: Eğer birisi yolsuzluk yaptıysa bunun sonuna kadar takip edilmesi sonuna kadar cezalandırılması bunu bütün kalbimle istiyorum.
 
Turgut Kazan: Takipsizlikle nasıl takip edilecek? Takipsizlikle takip edilemez.
 
Yusuf Ziya Cömert: Ee ii eee yani şimdi beni susuturmak yada araya bir şey yapıyor. eee.
 
Yusuf Ziya Cömert bir başka soru üzerine de "Evet yolsuzluk yapıldı ama iyi araştırılırsa bunun çoğu paralel lehine yapıldı" diyerek, yolsuzlukları da cemaatin üzerine yıktı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.12.2014 13:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Murat avcı 2014-12-24 00:16:27

Bizim koyde köpek üzüm çalsa pekmez sıçana kadar kovalamış.