KIRAATHANE YERİNE NE AÇACAĞINI AÇIKLADI!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ordu ve Giresun'da yurttaşlara seslendi. İnce Ordu'da yaptığı konuşmada kendisine 'Seçimi kaybedersen siyaseti bırakacak mısın?' diyen Erdoğan'a "Söz veriyorum bırakacağım. Ama bir şartla" diyerek şartını açıkladı. İnce, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde kıraathane yerine ne açacağını da belirtti.

13 Haziran 2018 Çarşamba 23:45

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda yurttaşlara hitap etti. İnce'nin konuşmasından satır başları:

Merhaba Ordu, iyi misiniz? Bugün kampanyamızın 39. günü, 88. mitingimiz. Böyle bir mitingi ilk kez görüyorum. Miting alanında olan insan sayısı dışarıdan daha az. Bütün balkonlar dolu, yol boyu dolu. Bu dip dalgasını bu milletin hep birlikte şahlanışını Allah'ın izni ile kimse durduramaz.

Yalnız, şunu söyleyeyim, buradan Giresun’a gideceğim, oradan da Yalova’ya gideceğim. 40. günümde dedim şöyle bir ayaklarımı uzatayım, bayram namazından sonra köylüyle selamlaşayım. Şimdi Yalova’dan aradılar, bütün yollar kesildi dediler. Erdoğan gelecekmiş. Yav bu kadar korkmana gerek yok, Yalovalılara kefilim ben merak etme. Milletinden korkan Cumhurbaşkanı olmaz.

2020’den sonra bu telefonların hiçbiri olmayacak. Dünya büyük bir değişim içinde. Mesela tıp değişecek, hastalanmak daha zor olacak. Mesela kadınların elektronik çocukları olacak, robotlar. Dünya bambaşka bir yere gidiyor.

Ben kuantum diyorum o kıraathane diyor. Gençler işsiz kalacaksınız ama kıraathaneye gelin diyor, çay beleş, kek beleş. Dün, kekin yanına çorba da ilave etti.

O her mahalleye bir kraathane açacak ya ben de her mahalleye bir kreş açacağım.

'Muharrem’i İzleme Teşkilatı' mı?

Size hiç yalan söylemeyeceğim, Erdoğan gibi yapmayacağım. Muharrem İnce Diyarbakır mitinginde selfie çekiyor, herkesin elinde Türk bayrağı var. Diyarbakır mitinginde kimsenin elinde Türk bayrağı yoktu diyor. Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz, sen nasıl bir yalancısın! Bu ne! İstihbarata sormuş, gelen herkes HDP’liymiş. Bir, MİT bu ‘Muharrem’i İzleme Teşkilatı’ mı? Bu işe mi yarıyor? Sana doğru bilgi vermemişler, o meydan Ak Partili kardeşlerim vardı. MİT’in görevi mi, hem sen nereden biliyorsun insanları, fişledin mi Türkiye’deki herkesi?

Sen yanındaki yaverleri bile doğru düzgün seçememişsin, yaverlerin FETÖ’cü çıktı. Bana istihbarattan söz ediyorsun. Darbeyi eniştesinden öğrenen adam istihbarattan bahsedemez.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.06.2018 00:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol