'KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN'

Olağanüstü Kurultay kararı alınan CHP’de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

19 Ağustos 2014 Salı 13:43
'KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN'
Olağanüstü Kurultay kararı alınan CHP’de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyetimiz saltanata dönüştürülmek istenirken CHP, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir anlayışla, parti içinde uzlaşma kararı almıştır. CHP her kesimin demokratik hakkını savunan, uzlaşıcı, yeni bir siyasal anlayışla yeniden, gerçek anlamda halkın partisi olma yolundadır. CHP olarak yapmamız gereken birbirimize güvenmek, kadınlarımız ve gençlerimiz ile çoğalarak, sağlam adımlarla yola devam etmektir. Demokrasinin kalesidir CHP. Kimsenin kuşkusu olmasın; parti içinde de tüm Türkiye için de demokrasinin yılmaz savunucusu olacağım” dedi.

“PARTİ İÇERİSİNDEKİ HER FİKİR BENİM İÇİN KIYMETLİDİR”

Kılıçdaroğlu, mesajında devamla şunları kaydetti:

“CHP olarak aldığımız kurultay kararı; kesinlikle bir ayrışmayı değil, partimiz için uzlaşmayı ve birlikte daha güçlü olmayı hedeflemektedir. Fikir özgürlüğü demokrasinin gereğidir. Parti içerisindeki her fikir benim için kıymetlidir. Halkımız, siyasetteki kilitlenmeyi aşan, duvarları ortadan kaldıran yeni bir vizyon bekliyor. Halkın partisi halkın sesine kulak verecektir.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.08.2014 13:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol