KİM BU SÜMEYYE ERDOĞAN?

Başbakan Erdoğan'ın Gezi protestolarını bitirmek için yaptığı toplantılarda Sümeyye Erdoğan'ın not tutması dikkat çekti.

14 Haziran 2013 Cuma 13:30
KİM BU SÜMEYYE ERDOĞAN?

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2 haftayı geride bırakan Gezi protestolarında gençleri parktan çıkarabilmenin yollarını arıyor.

ERDOĞAN SANATÇILARLA GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, önceki gece 11 kişiden oluşan Gezi heyeti ile 4.5 saat süren bir toplantı yapmıştı. Daha sonra ise Hasan Kaçan ile Necati Şaşmaz'ı konuk etmiş ve değerlendirmelerini paylaşmıştı.

Başbakan dün gece de yine Gezi Parkı eylemini önemli ölçüde destekleyen 16 isimle  bir araya geldi. Toplantılarda dikkat çeken bir isim de Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan oldu.

TOPLANTILARDA O DA VARDI

Sümeyye Erdoğan, gece geç saatlere kadar süren toplantıların tamamında yer aldı.

Bakanların kalemle not almasına karşılık, görüşmede iPAD'ini masaya koyan tek kişi olan Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın sürekli notlar alması dikkat çekti.

SÜREKLİ ERDOĞAN'IN YANINDA

Toplantının başından sonuna kadar not tutan Sümeyye Erdoğan, uzun süredir Başbakan'ın fahri danışmanı gibi görev yapıyor. Yurtiçi ve yurtdışı gezilerin tamamına katılıyor. Erdoğan'ın her toplantısında baştan sona not tutuyor, babası ile fikirlerini paylaşıyor, değerlendirmelerde bulunuyor. Başbakan'ın da, kızı Sümeyye Erdoğan'ın fikirlerine çok değer verdiği, onun söylediklerini her zaman dikkate aldığı biliniyor.







yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.06.2013 12:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
nur ahmet 2013-12-01 12:22:50

Neeeeeeeeeeeeee