KILIÇDAROĞLU YİNE FENA KONUŞTU!..

Malumunuz Ataşehir Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Battal İlgezdi AKP tarafından görevinden alınmıştı. CHP Genel Başkanı bu konuda konuştu, iktidarı yine sert eleştirdi.

09 Aralık 2017 Cumartesi 16:30

Kılıçdaroğlu özetle şu açıklamaları yaptı:

"Biz masa başında kurulan bir parti değiliz, hakkı ve hukuku savunan bir partiyiz. Türkiye'nin birleştirici gücüyüz. Biz Kuvay-i Milliye ruhunu taşıyan bir partiyiz. Bütün gücünüzle gelseniz üstümüze, bir tırnağımızı bile sökemezsiniz.Sanıyorlarki birşeyler yapacağız, geri adam atacak.Bizim belediye başkanımız ve akrabaları Man Adası'nda şirket mi kurdu.Belediye başkanlarımıza seçildiklerinde harcadığınız her kuruşun hesabını vereceksiniz dedim.Battal başkanımıza da bunu söyledim.Biz gücümüzü Saray'dan değil, milletten alıyoruz."

FERİŞTAHIN BİZİ KORKUTAMAZ...

"Açtıkları tazminat davalarıyla bizi korkutacaklarını sanıyorlar. Senin feriştahın gelse bizi korkutamaz."

ÖNÜNE YATIYORLAR BİZE HESAP SORUYORLAR

"Hükümete sormak istiyorum! Rızaa'nın önüne yatanlara niye birşey yapmadınız. Ayakkabı kutularına niye birşey yapmadız.? Rıza' nın önüne yatanlar bize hesap sormaya kalkıyor. Sen önce bunun hesabını vereceksin."

SİZİ REZİL EDECEĞİM

"Rıza Sarraf'ı Türk Bayrağı ile ekrana çıkartanların yaptıkları ihanettir. O ihanet yaftasını boynunuza asacağım. Sizi rezil edeceğim, rezil.

Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır. Bütün vatandaşlarıma çok açık ve net bir çağrı yapıyorum; Hangi belediye olursa olsun, belediyelerinize gidiniz. Belediye başkanlarına sahip çıkınız."

AĞLAMAYACAK

"Bizim belediye başkanlarımız ağlayarak görevini bırakmayacak. CHP'li olmak demek Rıza Sarraf'a değil Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkmak demektir. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol