KILIÇDAROĞLU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

CHP'ye oy vermelerini isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'na taksicinin verdiği cevap herkesi kahkalara boğdu.

09 Kasım 2011 Çarşamba 15:58
KILIÇDAROĞLU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bayramlaşmak için gittiği taksi durağında bir taksicinin sözleri ile neye uğradığını şaşırdı. Taksici Kılıçdaroğlu'na 'Niçin oy kullanmadın?' diye sitem etti.
KILIÇDAROĞLU'NA 'SEN OY KULLANMADIN' DEDİ
Taksicilerden partisine destek isteyen Kılıçdaroğlu'na Cemal Karataş, "Bize bir şey bulmayın. Sen oy kullanmadın, ben çoluğumu çocuğumu sabah yataktan kaldırdım başkanım" diye cevap verdi.
Kılıçdaroğlu, partisinin tutuklu vekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ı ziyaret etmek için İstanbul'a geldi. Kılıçdaroğlu'nu Atatürk Havalimanı'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, milletvekilleri ve partililer karşıladı.
Kılıçdaroğu, daha sonra taksicilerle bayramlaşmak üzere Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne gitti. Burada taksicilerle bayramlaşan CHP heyeti kooparatife girerek çay içti, taksicilerle sohbet etti. Taksiciler Kooparatifi Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Karataş'la Kılıçdaroğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
KILIÇDAROĞLU'NDAN SİLİVRİ ESPRİSİ
Aralarında CHP Genel Başkanı Yardımcısı Gürsel Tekin’ne bulunduğu bir heyetle taksicilerle çay içen Kılıçdaroğlu, bir taksicinin sorunlarını anlatırken "Çözülmesi bir yana çığ gibi büyüyor. Bu konuda söyleyeceğim çok şey var ama konuşamıyorum" demesi üzerine "Aman bir de seni Silivri'de ziyaret etmeyelim" diyerek güldürdü.
BEN ÇOLUK ÇOCUĞUMU KALDIRDIM
Bu arada "Bize sahip çıkın Genelbaşkanım yandık" şeklinde konuşan takcisiye Kılıçdaoğlu, "Biz size sahip çıkalım siz de bize sahip çıkın" diye karşılık verdi. Taksici bunun üzerine "Sahip çıktık ama gücümüz yetmedi. Siz oyunuzu kullanmadınız ama ben çoluk çocuğumu yataktan kaldırdım başkanım" deyince partililer ve taksiciler kahkaya boğuldu.
KILIÇDAROĞLU: GÜZEL GÜZEL
Buna karşılık Kılıçdaroğlu ise, oy kullanmadığı seçimin referandum olduğunu söyleyerek bu sözü alkışladı. Kılıçdaroğlu, "Güzel güzel" diyerek konuyu kapattı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol