KILIÇDAROĞLU'NDAN ŞOK BELGE!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Kahramanmaraş'ta düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda flaş açıklamalar yaptı.

24 Eylül 2016 Cumartesi 11:40
KILIÇDAROĞLU'NDAN ŞOK BELGE!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, OHAL kararlarıyla  faturanın halka kesildiğini belirtti. 2004 yılındaki, Recep Tayyip Erdoğan, Hilmi Özkök, Abdullah Gül, Abdüllatif Şener, Mehmet Ali Şahin, Cemil Çiçek, Vecdi Gönül, Abdülkadir Aksu, Aytaç Yalman, Özden Örnek, İbrahim Fırtına, M. Şener Eruygur, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in imzalarının buklunduğu MGK kararını göstererek "FETÖ'nün miladını buradan kabul edin. Bilmiyordum diyor. Bal gibi de biliyorsun altında imzan var" dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

KİMİN İMZASI VAR?
17/25'i milat aldık diyorlar. Ne oldu orada. Devletin milleti soyduğunu gördük. kimin evinde dolarlar çıktı. Bu mazlum insanların evinde mi çıktı bunlar. İntikam alıyorsunuz. 25 Ağustos 2004. milat bu. Gülen konusunda önlem alın diyor. Kimin imzası var? Recep Tayyip Erdoğan. Bunu niye örnek almıyorsun? Efendim haberimiz yoktu. Bal gibi haberin vardı. Sen imzanı da mı unuttun?

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği o belge: 

 [Haber görseli]


İstiklal madalyası olan tek kent. Sütçü İmam'ı hep andık anacağız. Bize bu güzel Türkiye'yi emanet eden şehitlere ve gazilere şükran borçluyuz. Maraş'ın tarihimzde önemli bir yeri var.

HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYSUN

Hep istikrarlı Türkiye dediler. Ne demek istikrar? Tek parti olsun koalisyon olmasın. 14 yıldır yönetiyorlar. İstikrar mı geldi? Herkes elini vicdanına koysun. Tek başına ikltidarsınız. Ekonomiye bakıyorum. Felaket birşey. İşsizlik 4 gençten biri işsiz. Bunu bile çözememişsiniz.Kim bunun sorumlusu?

Vatandaiş borç batağında. 2002'de vatandaşın borcu 6 milyar.Şimdi 2016 Temmuz 339 milyar lira.
Bu memlekte huzuru, kardeşliği getirin. Vatandaiş görevini yaptı. görevini yapmayan iktidardakiler.


SÖZ VERİYORUM
2002'de terör sıfırdı şimdi terör batağındayız. Ne oluyor bu ülkede? Ne yapacağız? Maraş'tan sesleniyorum Ben size huzuru getirmek, barışı, kaedşliği hetirmk için söz veriyorum. Herkesin huzura, barışa, bişrlikte yaşamaya ihtiyacı var. Benim sözüm budur.

KİM BUNUN SORUMLUSU?
Dış politikada da yanlış yaptılar. Suriye ile niye kavga ettik? Akan kanın sorumlusu kim? Emevi Cami'nde namaz kılmaya gideceklerdi 3,5 milyon Suriyeli geldi. Kim bunun sorumlusu.

SÜTÇÜ İMAM'IN RUHUNA SESLENİYORUM
Mısır'la kavga ettik. Rusya, Libya ile ettik. Sonra araya yalvardılar, yakardılar özür dilediler. Türkiye'nin itibarıyla oynamaya kimin hakkı var. Gazze ablukasını kaldıracağız dediler. israil açık denizde vatandaşlarımızı katletti. Estiler gürlediler. İsrail'le anlaşma yaptılar. israil özür dilemedi. İsrail şart koştu. Davalardan vazgeçeceksiniz dediler. Vazgeçtiler. Kanun istediler. O da oldu. Ablukayı kaldırmam deid kabul ettiler. Türkiye'nin itibarını 20 mişlyon dolara sattılar. Sütçü İmam'ın ruhuna sesleniyorum. Buna sessiz mi kalacaksınız?
Bu ülkeyi kuranlar savaş meydanlarından gelmişler. Ama yeni Cumhuriyet kuruyorlar. Savaş zorunlu olmadıkça cinayettir diyorlar.
14 yıklın sonunda darbe girişimiyla karşı karşıya kaldık. 240 tane demokrasi şehidimiz var. 240 şehidimizin sorumlusu kim? Memleketi dabe noktasına kim taşıdı? Niye darbe Fransa'da ABD olmuyor da biz de oluyor. Barış ve huzuru getirmezseniz darbeye hep aralık bırakmış olursunuz. Türkiye ne yazıkkı 14 yılda darbe noktasına geldi.

YANIT ALANA KADAR SORACAĞIM
Madem istikrar vardı memlekette bu darbe niye geldi? Bunu herkesin kendisine sorması lazım. FETÖ terör örgütü diye konuşuyorlar. Bunu kim bela etti. Onlar ne istedilerle sen verdin kardeşim. Dahabu sorunun yanıtını alamdık. Yanıt alana kadar soracağım.

FATURAYI KİM ÖDEDİ?
OHAL getirdiler sonra. OHAL dolayısıyla faturayı kim ödedi? Bu soru can alıcı bir sorudur. Söylüyorum. Öğretmenleri ödedi. Niçin sendikalı. Üniveriste hocaları fatura ödedi. İşverenler, sanayiciler. Hangi işveren darbeye kalkıştı. Hakimler, savcılar. Bunlar darbe mi yaptı? Çok ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. Gazeteciler. Onların silahı kalemidir. Hapisteler. Başbakana söyledim. Bunları hapse atarsanız darbeyi dünyaya anlatamazsınız. Karşı darbe yaptınız diye algılanır. Sanatçılara da fatura ödettiler. Er ve erbaşlar. Komutan ne derse onu yapar. 15 Temmuz akşamı erler var. Komutan emretmiş. Dışarı çıkmışlar. Sincan Cezaevi'nin önü aileleriyle dolu. niçin darbe yapmış. Er ne zaman darbe yapmış. Komutanı tutukla.

Çocuğunu cemaat okuluna niye gönderdin? Sen izin vermedin mi bunlara. Kapatılan üniversiteler. Kapatıyorsun öğrenci açıkta. NEreye yerleştireceksin. Öğrencinin ne günahı var. Askeri öğrenciler. Okulu kapatıyorsun çocuğu ortada bırakıyorsun. Şimdi he mokulundan oluyor hem hapiste. Bu bizim vicdanımızda derin yaralar açtı. Bu ülkenin mazlumlarına sahip çıkmazsak kendimizi insan yerine koymayız.

BÖYLE BİR DEVLET Mİ OLUR?
Faturayı nasıl ödettiler. Bir kısmı hapiste. Kimisinin mal varlığına el konuldu. Böyle bir devlet anlayışı olabilir mi? Bu memleketi biz böyle mi kurduk! Kimisi de açığa alındı. Kimisi devlet memuriyetinden tamamen çıkarıldı. Mahkeme kararı yok delil yok. Adamcağız mahkemeye gidemiyor. Böyle bir devlet mi olur? Kimisinin fabriakasına el konuldu. Kimisinin yurtdışına çıkışını yasakladılar. 14 yıl sonunda memleket bu hale geldi. İstikrar istikrar dediler.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.09.2016 16:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Türkiye 2016-09-25 00:12:21

Alkisliyorum sayin kilictaroglunu2 ama dogruyu soyleyeni 9 koyden kovarlar türkiye böyle aaglamayan anne ates düsmeyen ev kalmadi bunda benimde payim oldunu dusunuyorum bir vatadas olarak onlara oy verdigim icin

Misafir Avatar
atilla54 2016-09-27 20:41:06 @Türkiye

hee ben de buna oy vermiştim zaten nötrlenmiş :D o kadar salaksınız ki akp-mhp ye oy vermiş gibi yapıp pişman ayaklarını yediğimizini sanıyorsunuz ha sizinkiler yer kapasite o kadar. evine ne ateşi düştü bakem hane kalmamış ya :D evlerini ateşler salsın diye beddua edenin yolunda diliniz başka dönmez zaten teröristler sizi...

Beğenmedim! (2)
Avatar
ORHAN 2016-09-24 22:58:37

KILICDAROĞLU KENDİ BASKANINI FETONUN VERDİĞİ PORNO KASETIYLE INDIRMEDINMI HALA HANGİ YÜZLE HANGİ AHLAKLA EDEBLE KONUSUYORSUN BU ULKEYE BİR CİVİMİ CAKTINDA KONUSUYORSUN KILICKAROGLU UTANMA OLUCAK BİR ADAMDA UTANMA INSANLARA BAKIYORUM İŞ OLSUN DIYE YORUM YABIYOR YAZIYOR YAHU SİZ 80 DARBESINI SONRASINI GÖRDUNUZMU YASADINIZMI OZAMAN KONUSMAYIN ADAM OLUN ADAM INSAN OLUN HIC KIMSE 4 4 LUK DEGILDIR HER KESIN HATASI VARDIR BENIMDE SENINDE AK PARTININDE YAHU ARKADAS CHP DEENEN PARTI 60 YILDIR YANLIS ICINDE BUNUN AKSINI İDDDA EDEN VARSA BELGESIYLE KARŞISINA DIKILIRIM LAF EBELEGI YABMAYIN SİZ HİC EKMEĞİ KARNEYLE ALDINIZMI SİZ HİC GAZYAĞI KUYRUGUNA ZEYTINYAGFI KUYRUGUNA GİRDINIZMI BIRDE UTANMADAN KONUSUP YORUM YABIYORSUNUZ

Misafir Avatar
Hayati 2016-10-26 17:55:38 @ORHAN

ORHAN sen ne kuş beyinli adamsın (gerçi karga da bir kuş ama kimi insanlaran daha zeki) sana bilgili belgeli cevap verme lüksünden ve zahmetinden kaçınarak tek kelimeyle omurgasız bir cahilsin demek istiyorum.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Selami 2016-10-18 11:53:12 @ORHAN

Son 60 yıl Türkiye'yi CHP kaç yıl tek parti olarak yönetti. Hiç hesapladınmı..60 yıldır Sag Partiler bu ülkeyi yönetiyor. DP.AP.ANAP.ve son 14 yıl AKP.. Şu an Türkiye'nin dış borcu ne kadar. Yurt dışından pirinç,mercimek,bugday,et, saman hangi ikdidarların zamanında ithal edilmeye başlandı . işsizlik hangi dönemde bu kadar arttı Hangi devlet adamı ve ailesi bu kadar hırsızlık ve yolsuzlukla anıldı.Hangi cumhur başkanı elinde Kürtçe KURAN-I KERİMLE meydanlarda miting yaptı.. Hangi siyasetçi beni ilk okul mezunu imam beni kandırdı ALLAH beni Affetsin dedi. Ne zamandır sokaklarda çöplükten yiyecek toplayan insanlar artı.. Ne zamandır okullarda eğitim diye bir şey kalmadı. Çocuklarımız okullarda rezil olmaya başladı.. Lütfen başını gömdüğün kumdan çıkarda etrafına bir bak..

Beğenmedim! (0)
Avatar
H@Ç@PİTLİ Haydut 2016-09-24 16:01:48

Yanıt falan alamazsın kardeşim, herkes bildiğini okuyor.
Devlet diye bir şey kalmadı

Avatar
ugan 2016-09-25 08:45:28

bu darbenin arkasinda bu kemallda vardi ruzgarin yonune gore carketti

Avatar
hadimi önder ünüvar 2016-09-24 21:13:19

benim şahsen beklediğim günler haberler var.ondan sonrasına bakacaz....yanlışlar inşAllah düzeltilir....yoksa kendileri bilir....

Misafir Avatar
atilla54 2016-09-27 20:35:34 @hadimi önder ünüvar

siz 40 yıl beklediniz de noldu :) bu aralar ayar verdiler gene size 5 ay daha bekleyin hesabı bekleyin bekleyin :D ham salaksınız alayınız oç fetöcü soysuz.. bekleyin bekleyin simitçinize kadar kazınacaksınız. boş hayallerin hevaların iğrenç mahlükatları. ne türksünüz ne müslüman ne de insan..

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
ORHAN 2016-09-24 22:55:23 @hadimi önder ünüvar

SANA BOŞUNA INSANLAR KE MALL DEMIYOR HADİMİ ÖNDER ÜNÜVAR BEKLEDIGIN NEYMIS GÖRELIM BEKLEDIGINI ADAMSAN YAZICAKSIN
DEVLET VAR HASYDUT DEVLET OLMASAYDI SIMDI SEN BU KADAR RAHAT YAZAMAZDIN BURDA SIKIYONETIM EKMEGI BILE IZIN ALARAK GİDEREK ALIRDIN MARKETTEN YAŞAMASSAN BUNLARI KONUSMUCAKSIN KONUSUYORSAN ADAM GİBİ KONUSUCAKSIN ANLADIN

Beğenmedim! (15)
Avatar
arif denizci 2016-09-24 22:34:12

sayın kılıçtaroğlu diyelim türkiyenin başında sen varsın bu gün nasıl bir şey yapardın ki bu anlattıkların olmasın

Avatar
Gökhan 2016-09-24 23:48:18

Seni gordugun zaman uykum kaçıyor zaaar köpek gibisin kimi hirlayacagin kime havlayacagin belli değil git lan senden bi bok olmaz sana tahammül edemiyorum artık yıkıl yaa

Avatar
Gokan 2016-09-24 23:53:15

Hocapitli yavşak nasıl devlet yok ya ohal.olduda ne olduki hangi vatandaşın normal hayat akışı zarar gördü normal insanlar normal hayatına devam ediyor hak edenin de amina konuyor süper yaaa it urur kervan yürür yola devam