KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR SÖZLER: ALÇAK.. DARBECİ..

Erdoğan'ın hamlesiyle Kılıçdaroğlu'na saldırıya geçenlerden biri de Cem Küçük'tü. Küçük, 'Kontrollü darbe' değerlendirmesi yapan Kılıçdaroğlu'na 'alçak' ve 'darbenin suç ortağı' dedi.

04 Nisan 2017 Salı 02:21
KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR SÖZLER: ALÇAK.. DARBECİ..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyonların genel yayın yönetmenlerine yaptığı açıklamada AKP içindeki ByLockçu milletvekillere işaret etti, "Siz bu listeleri saklıyorsanız insanın aklına 15 Temmuz'un kontrollü bir darbe olduğu akla geliyor" dedi. AKP cephesini hareketlendiren bu açıklamalara art arda yanıtlar geldi. Başbakan Binali Yıldırım "İspatla" derken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da Kılıçdaroğlu'na "Açıkla" dedi.

Erdoğan harekete geçince kıdemli yandaşlar da boş durmadı. Cem Küçük, Twitter'dan yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na "Alçak" ve "Darbenin suç ortağı" dedi. Küçük'ün söz konusu tweet'i "15 Temmuz'a kontrollü darbe, senaryo, kurgu diyen herkes alçaktır. Darbe girişiminin suç ortağıdır" şeklinde.

Daha sonra, AKP'li sunucu Erkan Tan'ın da program yaptığı yandaş radyo CRI Türk FM'de "Cem Küçük'le Günün Yorumu" programında konuyla ilgili konuşmaya devam eden Küçük, "CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun '15 Temmuz kontrollü darbe girişimidir' açıklaması Türk halkına ihanettir, suçtur" dedi.

"15 Temmuz'a kurgu diyenler, hükümet halkına böyle bir hainliği neden yapsın?" diye soran Küçük, "AK Parti'de FETÖ’yle bağlantılı ya da Bylock'çu milletvekili var diyen Kılıçdaroğlu bunu ispat etmek zorunda" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol