"KILIÇDAROĞLU DİKKAT ET!"

Milliyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, bugünkü köşesinde hem CHP hem de MHP'yi uyardı. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir komplo planı bu kadarı da olmaz artık dedirtecek türden...

03 Haziran 2011 Cuma 12:16

 Önce CHP, ardından MHP'yi sarsan kaset iddiaları... Anketlerin ortaya koyduğu sonuçlara aykırı yapılan seçim tahminleri ve diğerleri...

Sandığa gitmeye 10 günden az bir süre kala Ankara kulisleri seçim yarışının seyrini değiştirecek kulis dedikodularıyla sarsılıyor. Bu dedikoduların en çarpıcısını ise Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş bugünkü köşesinde yazdı.

"Seçimde son viraja girilirken, siyaset olağanüstü kirlendi; siyaset simsarlarının taktikleri de...Meşru siyasiler ötesinde karanlık köşelerde siyaset sahnesine dadanan, milli iradeyi 'dizayn' etmeye çalışan gizli eller var" diyen Aslı Aydıntaşbaş, ilginç de bir iddia ortaya attı.

Seçime bir hafta kala başka oyunlar sahneye çıkabilir...

Aydıntaşbaş bu iddiasını da CHP'den bir örnekle şöyle destekledi.

İŞTE CHP'Yİ SARSACAK O OPERASYON İDDİASI

Bakın bir haftadır bu sefer CHP'ye yönelik bir operasyon olacağı yolunda pis kokular yayılmaya başladı yargı çevrelerinde.

Anladığım kadarıyla seçimin son haftasında Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine ifade vermeye çalışan, bunun için farklı savcıları dolaşan bir gizli tanık var ortada. Tabii kulistir bu; aslı astarı bilinmez. Ama duyduğum kadarıyla Karadenizli bir işadamı, önce Ankara'da bir savcıya, itibar görmeyince İstanbul'a gidiyor.

Tevatür o ki, bu son dakikada ortaya çıkan 'gizli tanık,' savcıları ikna edip Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal kasetini önceden bildiğini; hatta kaseti bizzat ailesine ait gizli banka kasasında sakladığını iddia ediyormuş. Kılıçdaroğlu'nun bir zamanlar hem eşinin ziynetlerini hem de Deniz Feneri dosyasını sakladığı İş Bankası'nda bir kasa varmış. Gizli tanık seçimden önce ille de Baykal kasetinin de o kasada saklandığı iddiasıyla CHP liderinin ismini kaset soruşturmasına karıştırmak için çabalıyormuş.







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ramazan can 2011-06-03 12:44:39

Bu tür haberlere aklı başında yurdunu seven Türk ulusunun yurttaşları ,yurtseverler itibar etmez,dikkate bile almaz...aksine inadına CHP,inadına KILIÇDAROĞLU der...Deniz Baykal da aynısı der,Baykal'ın derdi makam değil ki,kılıçdaroğlu'nun derdi de makam değil ki,onların da bizlerin de ortak derdi ,kaygısı bir an evvel Türkiye'nin içine düşürüldüğü kabus ortamından kurtulmasıdır...Esas korku bu iddiaları attıranların paniğidir...korkunun görünen sona yararı yoktur diyelim..