KILIÇDAROĞLU AĞLADI!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fox TV'de gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

19 Eylül 2014 Cuma 11:47
KILIÇDAROĞLU AĞLADI!

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV ekranlarında gözyaşlarını tutamadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fox TV'de yayınlanan "Çalar Saat" programına konuk oldu.

Kıılçdaroğlu gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu. Programda CHP liderini büyük bir sürpriz bekliyordu. Kılıçdaroğlu'nun çocukluk ve gençlik fotoğrafları klip eşliğinde gösterildi.

Görüntüleri izleyen Kılıçdaroğlu'nun gözleri doldu. Sunucu İsmail Küçükkaya'nın o günlere dair sorusuna Kılıçdaroğlu böyle cevap verdi:

ZOR KOŞULLAR

"Yedi kişilik çocuğu olan bir aileden. Babam küçük bir memur. Üniversiteyi bitiren sadece benim. Ablam okuma yazma bilmez. Zor koşullardı. Ayakkabı almaya kalksa nasıl alacak. 7 çocuk var. Çevreme baktığımız zaman üç aşağı beş yukarı öyleydi.

Çizmem var büyük büyüğünde giyilsin diye. İşin özeti gerçekten Atatürk'ün getirdiği cumhuriyet. İmkanlar küçük bir anadolu köyünde doğuyorsunuz belli yerlere gelebiliyorsunuz. Cumhuriyetin güzellikleri. Ne kadar değerli olduğunu anlamak gerekiyor. "

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.09.2014 11:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hanefi olcay tuna 2014-09-19 14:36:40

peygamberimizin soyundan geldiginiz ve peygamberimiz ile akrabaliginizin ne derecede dogru olup olmadigini bilmiyorum lakin dogru olabilecegi ihtimali bile size büyük bir sevgi beslememe vesile oldu.hakkin yolundasiniz