KENDİLERİ YAPIYOR CHP'Yİ SUÇLUYORLAR!

Başbakan Binali Yıldırım, “tecavüze yasal kılıf”la ilgili açıklama yaptı. Konuyu CHP’nin istismarı olarak değerlendirdi

18 Kasım 2016 Cuma 16:19
KENDİLERİ YAPIYOR CHP'Yİ SUÇLUYORLAR!

Başbakan Binali Yıldırım, “tecavüze yasal kılıf”la ilgili açıklama yaptı. Konuyu CHP’nin istismarı olarak değerlendirdi; “CHP bunu istismar aracı haline getirmeye kalktı. Bu bir tecavüze af değildir. Tecavüze en ağır cezayı AK Parti getirdi. Bundan sonra böyle evliliklere kesinlikle müsamaha edilmeyecek. Geçmişteki olaylarda anne perişan, baba hapiste, 3 bin aile mağdur. CHP’nin, sapıtma, saptırma faaliyetlerinden ibaret” 

İşte Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım’ın “tecavüze yasal kılıf”la ilgili açıklamasından başlıklar;

“Bu tamamen maalesef gerçek dışı bir iftiradır. Olay şudur; yaşı tutmayan, reşit olmayan yaşta evlenenler var. Yasaları bilmiyorlar. Çocukları oluyor. Bir seferliğine bu mağduriyetin bitirilmesi için yapılan bir düzenlemedir. Herkes bu sorunu çözmek için seçim döneminde söz verdi. Bu düzenlemeyi her şeyde olduğu gibi CHP bunu istismar aracı haline getirmeye kalktı. Bu bir tecavüze af değildir. Tecavüze en ağır cezayı AK Parti getirdi. Bundan sonra böyle evliliklere kesinlikle müsamaha edilmeyecek. Geçmişteki olaylarda anne perişan, baba hapiste, 3 bin aile mağdur. CHP’nin, sapıtma, saptırma faaliyetlerinden ibaret”

 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol