KENDİ ANKETİNİ AÇIKLADI!

Akşener, "Sandığa öyle bir çarpacak ki hepiniz şaşıracaksınız. Anket yaptırıyorum. Durumumuz çok iyi. Bizim partimizin durumu iyi, Millet ittifakı, Cumhur İttifakı'nı geçiyor. Anket sonucu olarak söylüyorum bunu. Tayyip Bey ikinci tura kalıyor" dedi.

29 Mayıs 2018 Salı 09:55

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

24 Haziran seçimleri için çok etkili bir dip dalga olarak geldiklerini söyleyen Akşener, "O dip dalga sandığa öyle bir çarpacak ki hepiniz şaşıracaksınız" dedi.

Yaptırdığı anketlerle ilgili de konuşan Akşener, İyi Parti'nin durumunun çok iyi olduğunu ifade etti ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalacağını savundu. Akşener şunları söyledi: 

'ANKET SONUCU OLARAK SÖYLÜYORUM...'
24 Haziran için çok etkili bir dip dalga geliyor. Sandığa öyle bir çarpacak ki hepiniz şaşıracaksınız.

Anket yaptırıyorum. Durumumuz çok iyi. Bizim partimizin durumu iyi, Millet ittifakı, Cumhur İttifakı'nı geçiyor. Anket sonucu olarak söylüyorum bunu. Tayyip Bey ikinci tura kalıyor.

Ben 81 milyonun Cumhurbaşkanı olmak gibi bir iddianın sahibiyim. İşte 'ikinci tura Meral Akşener kalırsa Kürtler oy vermez' gibi incitici bir cümleyi şiddetle reddediyorum. Kimsenin oyu cebinde keklik değil. Biz şu an birinci turdan ikinci tura geçmek üzere bir kampanyanın içindeyiz. Erdoğan'ı göndermek konusunda hemfikiriz ancak diğer Cumhurbaşkanı adayları ile rakibiz aynı zamanda biz. O yüzden birbirimizi incitmeden hareket etmeye çalışıyoruz. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol