KAYNANAYA KORUMA TAHSİS ETMİŞ!

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’ın, kayınvalidesine koruma polisi verdiği öne sürüldü.

24 Aralık 2012 Pazartesi 10:56
KAYNANAYA KORUMA TAHSİS ETMİŞ!

 Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’ın kayınvalidesi için koruma polisi görevlendirdiği öne sürüldü. CHP Ankara milletvekili Levent Gök, konuyu TBMM’ye getirdi ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e ‘’Bu koruma işlemi için hangi Valilik kanalı ile karar alınmıştır?’’ diye sordu.

Gök önergesinde ‘’Genel Müdürün kayınvalidesi için, Özel Kalem Müdürlüğü personeli olan bir kadın polis görevlendirilmiş midir ? Kendisine Özel Kalem Müdürlüğünün resmi aracı tahsis edilmiş midir? Kayınvalidenin, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneğinde bir görevi var mıdır ve dernek kermeslerine kendisine tahsis edilen resmi araç ve koruması ile katıldığı iddiaları doğrumudur?’’ sorularına da cevap istedi. 
Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği, polis ailelerine yardım ediyor ve çocuklarına burs desteği sağlıyor. Derneğin  Başkanlığını, Genel Müdür Kılıçlar’ın eşi Arzu Kılıçlar yapıyor. Arzu Kılıçlar, eşinin Mardin Valisi olduğu dönemde düzenlediği bir kampanya ile, köy okullarındaki ana okulu sınıflarını halı ile kaplatıp, çocukları taş zeminden kurtarmış ve büyük taktir kazanmıştı. (GAZETEPORT)

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol