KARISINI MOTOSİKLETTEN ATTI

İzmir'in Buca ilçesinde, jokeylik yapan H.A. (23) motosikletle giderken arkasında oturan karısı A.A. (21) ile tartışmaya başladı.

30 Mart 2011 Çarşamba 14:51
KARISINI MOTOSİKLETTEN ATTI

Sinirlerine hakim olamayan H.A., seyir halindeyken karısını motosikletten atarak olay yerinden kaçtı. Yaralanan A.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Şirinyer semti Menderes Caddesi numara 286 önünde meydana geldi. Jokey H.A., 35 U 3208 plakalı motosikletiyle caddede seyir halindeyken, arkasında oturan karısı A.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine yenilen H.A., karısını motosikletten attı. H.A., hızla olay yerinden kaçtı. Genç kadın ise yere düşerek yaralandı.
Kadının motosikletten düştüğünü gören vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. 112 Acil Servis ekibi, yerde yaralı halde yatan A.A.'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı kadın ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan A.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
H.A. ise olaydan kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Genç kadının kocasından şikayetçi olmadığı öğrenildi. H.A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. H.A.'nın 80 promil alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol