'KAMYONDAN DÜŞMÜŞ UN ÇUVALI'

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Başbakan Erdoğan’a "Kamyondan düşmüş un çuvalı" dedi.

15 Temmuz 2013 Pazartesi 11:56
'KAMYONDAN DÜŞMÜŞ UN ÇUVALI'

 Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, emekli Tümgeneral  Osman Pamukoğlu, Başbakan Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi ve Erdoğan için ‘’Kamyondan düşmüş, un çuvalı’’ dedi.

Pamukoğlu yaptığı açıklamada PKK’nın, siyasi amaçlarını gerçekleştirmeden silah bırakıp geri çekilmeyeceğini ve eylemden de vazgeçmeyeceğini savundu. Genelkurmay Başkanlığına da çatan Pamukoğlu şunları söyledi:

EMRİ BEN VERDİM: İnsanlar dilenciye ne kadar acırsa, dilenci de o kadar kazanır. On yılı aşkın bir süredir, Türkiye’nin başında da bir siyasi dilenci var.. Saman ekmeği neslinden geldiği için, Gezi Parkı eylemlerini anlayabilmek bir yana, 4 kişinin öldüğü, 8 bin insanın yaralandığı olaylarda ‘Emri ben verdim’ diyecek kadar da aymaz. 

TOPLAMA KALABALIK: O şehirden bu şehire toplama kalabalıklarla kendini tatmin etmeye çalışıyor, dini söylemlerle nifak sokarak kin ve nefreti körüklüyor. Bu bölücülüktür, bunu Başbakan sıfatı altında işliyor. Görüntüsü, hal ve hareketleri ile söylemleriyle, duvara toslamış, kamyondan düşmüş bir un çuvalından farksız..

GENELKURMAY’A ‘VAH EVLADIM’: PKK çekilmez, gelir gider. Yüksekova İkiyaka dağları üzerinde uçan bir helikoptere ateş açtı. Bu PKK’nın İkiyaka Hisar yaylasındaki kampta halen tam kadro bulunduğunun kanıtıdır. Genelkurmay açıklamasına bak ve acı. ‘Helikopter kaçış manevrasıyla bölgeden uzaklaşmış’  Vah evladım. Günü gelince bakalım kendinizi nasıl savunacaksınız?. 

İMRALI FIRILDAĞI: Diyarbakır’da İmralı fırıldağının talimatıyla konferanslar düzenleniyor;  Halk, bu hükümetin PKK ile işbirliği yaptığını çok yakında ayan beyan görecek. Ve işte sen o zaman gör çıngar nasıl çıkarmış ve bunların sonu nasıl getirilirmiş.. Halkı dini söylemlerle, anayurdu PKK ile işbirliği yaparak bölüyorlar.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.07.2013 12:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol