JANDARMANIN ÜNİFORMASI DEĞİŞİYOR...

İçişleri Bakanı Muammer Güler jandarmanın üniformasının değişeceğini söyledi.

02 Ekim 2013 Çarşamba 13:08
JANDARMANIN ÜNİFORMASI DEĞİŞİYOR...

 Meclis'teki resepsiyona asker de tam kadro katıldı. Genelkurmay Başkanı sınırdaki kaçakçılık faaliyetlerini değerlendirdi. İçişleri Bakanı Muammer Güler ise jandarmanın üniformasının değişeceğini söyledi.

İçişleri bakanı Muammer Güler jandarma üniformasının değişeceğini söyledi. Meclis'in yeni yasama yılı resepsiyonunda konuşan Güler, jandarmanın kullandığı üniformaları değiştirmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Çalışmalar kapsamında yurtdışında kullanılan örnek üniformalar incelenecek. Birkaç örneğin belirlenmesinin ardından modacıların ve kamuoyunun görüşü alınacak. En geç 2014 yılında jandarmanın yeni üniformasını kullanması bekleniyor.

Meclis'te düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyona Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi tam kadro katıldı. Komutanlarla birlikte eşleri de resepsiyona geldi, ancak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in eşi Kamuran özel rahatsızlığı nedeniyle resepsiyona katılamadı. 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Suriye sınırındaki güvenlik önlemi ve kaçakcılık konusunda "Hudutlarımızı korumakla görevliyiz. Önlemlerimizi artıyoruz" dedi.
Özel ayrıca 1000-1500 kişiyi bulan kaçakçı gruplarının içeriden destek aldığını söyledi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.10.2013 13:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol