'İTLERİNİN AŞISINI YAPTIR AKSARAY'

MHP lideri Bahçeli için, "Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı." diyen, AK Partili Ünal'a yanıt geldi.

17 Ağustos 2015 Pazartesi 13:27
'İTLERİNİN AŞISINI YAPTIR AKSARAY'

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanlarından, AKP Ankara milletvekili  Aydın Ünal, twitter hesabından MHP lideri Devlet Bahçeli için “Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor.” demişti.

Erdoğan’ın metin yazarı da olan Ünal’a yanıt yine twitter’dan geldi. MHP’nin resmi Twitter hesabından atılan twette “Ak Saraya tavsiyemizdir! Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın Ünal’ı da karantinaya alsın.” ifadeleri kullanıldı.

 
AYDIN ÜNAL NE YAZMIŞTI!
 
AKP’li Aydın Ünal, MHP lideri Bahçeli’nin Erdoğan’a yönelik eleştirileri üzerine twitter hesabından ”Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor. Devlet Bahçeli’yi önümüzdeki günlerde Sn Cumhurbaşkanı ve ailesine ettiği tüm hakaretlerden dolayı bin pişman göreceğiz. Evet, zavallılık.. Devlet Bahçeli koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek. Aksi takdirde HDP’li bakanlara da MHP’li bakan denir.” demişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.08.2015 13:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol