İŞTE USTALIK DÖNEMİNİN A TAKIMI...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ustalık dönemi olarak tabir ettiği yeni dönem kabinesine getirilmesi beklenen isimler...

13 Haziran 2011 Pazartesi 11:42
İŞTE USTALIK DÖNEMİNİN A TAKIMI...

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kalfalık dönemi bitti. Ustalık dönemi başlıyor" dediği yeni dönem kabinesi merakla bekleniyor. İşte bakanlıklara getirlmesi beklenen isimler

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer DinçerMaliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YıldızKültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun yerlerini korumaları, Adalet Bakanlığı'na Sadullah Ergin, Ulaştırma Bakanlığı'na Binali Yıldırım'ın, AB Bakanlığı'na Başmüzakereci Egemen Bağış, Çevre, Orman ve Şehircilik Bakanlığı'na da Veysel Eroğlu'nun getirilmeleri bekleniyor.

İçişlerine Nihat Ergün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na Fatma Şahin'in getirilebileceği belirtilirken, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın yeni kurulan Ekonomi Bakanlığı'na, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın Kalkınma, Sanayi Bakanı Nihat Ergün'ün de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na atanabileceği kulislerde dile getiriliyor. Nihat Ergün'ün adı İçişleri Bakanlığı için de geçiyor.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İÇİN HAKAN ŞÜKÜR YA DA FARUK ÖZAK

Milli Savunma Bakanlığı için Vecdi Gönül ile Muammer Güler'in, Gençlik ve Spor Bakanlığı için de Faruk Özak'ın yanı sıra Hakan Şükür'ün adından da söz ediliyor. Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile birlikte Grup Başkanvekili Suat Kılıç'ın adları da kabineye girebilecek yeni isimler arasında geçiyor.







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol