İŞTE ERDOĞAN'IN 1 HAFTALIK SIRRI!

Bir haftadır ortalarda görülmeyen Başbakan Erdoğan'ın Haliçport ihalesini alan Fettah Tamince'nin Bodrum'da misafiri olduğu ileri sürüldü. Erdoğan Bayraktar'ın da eşlik ettiği kısa tatil bir hafta sürdü.

15 Ağustos 2013 Perşembe 14:55
İŞTE ERDOĞAN'IN 1 HAFTALIK SIRRI!

 Ramazan Bayramının ilk gününden bu yana görülmeyen, bu yüzden de geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı haberleri yapılan Başbakan Erdoğan'ın Haliçport ihalesini alan Fettah Tamince'nin Bodrum'da misafiri olduğu ileri sürüldü.

Sözcü Gazetesinde Tarkah Abdullahoğlu'nun çektiği fotoğraflar ile verilen habere göre Başbakan Erdoğan, Ramazan Bayramının 1. günüden bu yana Fettah Tamince'nin Bodrum'da misafiri oldu. Fotoğraflar Başbakan Erdoğan bir yatta şortu ve beyaz golf şapkasıyla görülüyor. Yatın kıç bölümünde bulunan kravatlı kişiler ise Başbakan Erdoğan ile toplantı halinde bulunuyor. 

Başbakan'ı rüyasında bile gördüğünü ve ona aşık olduğunu her fırsatta söyleyen Fettah Tamince'nin ise Haliçport ihalesinin hemen ardından gerçekleşen bu misafirlikten çok memnun olduğu gelen bilgiler arasında.




yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.08.2013 14:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol