İŞTE AK PARTİ'NİN 1 TEMMUZ PLANI...

AK Parti Türkiye tarihinde benzerine rastlanmamış bir cumhurbaşkanı adayı tanıtımı yapmaya hazırlanıyor.

30 Haziran 2014 Pazartesi 16:15
İŞTE AK PARTİ'NİN 1 TEMMUZ PLANI...

 AK Parti Türkiye tarihinde benzerine rastlanmamış bir cumhurbaşkanı adayı tanıtımı yapmaya hazırlanıyor. 1 Temmuz Salı günü büyük olasılıkla Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamaya hazırlanan AK Parti, yaklaşık 10 kişilik strateji ekibiyle hazırlarını yaptı. Aralarında Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan’ın da bulunduğu milletvekilleri Türkiye tarihinde unutulmayacak bir tören hazırladılar. Türkiye’de bir ilkin gerçekleşeceğini anlatan partili kurmayları, “İlk kez cumhurbaşkanını halk seçecek. İlk kez bu kadar geniş katılımla bir cumhurbaşkanı adayı açıklanacak. İlk kez çok sayıda vekilin imzası ile aday başvurusu yapılacak. İlk kez Türkiye tarihinde bir cumhurbaşkanı adayı yurt içinde ve dışında canlı yayınlarla tanıtılacak” değerlendirmesinde bulunuyorlar.

4 bin partilinin davet edildiği açıklama töreninde katılımcılara özel koltuklar ayarlandı. Milletvekili, belediye başkanı ve basının koltukları ayrı ayrı renklerde yer aldığı belirtildi. Başbakan Erdoğan’ı AK Parti ve iktidarlarında 12 yılını anlatan sloganlarında yer alacağı kaydedildi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI İÇİN SEÇİM ŞARKISI

Edinilen bilgilere göre; 10 kişilik strateji ekibi adaylığın açıklama hazırlığından, seçim propagandalarına, gezilere TV programlara konuşma metinlerinden pek çok konu üzerinde de Cumhurbaşkanı adayını hazırlayacak. Yarın Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanması öngörülen Erdoğan için bir de seçim şarkısı hazırlanıyor. Başbakan 3 Temmuz’dan sonra seçim propagandalarına başlayacak. (ANKA)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.07.2014 12:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol