İSRAİL'İ 'COCA COLA' İÇEREK KINADILAR!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışında konuştuğu İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı’nda skandal bir olay yaşandı.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 23:03

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışında konuştuğu İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı’nda katılımcılara dağıtılan iftar paketinden Coca-Cola markalı içecekler ikram edildi. 

ABD’nin Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşımasının ardından işgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik katliamına karşı dün Erdoğan'ın davetiyle İstanbul'da İİT Olağanüstü Toplantısı gerçekleştirildi. İslam zirvesinde dağıtılan iftar paketinde ise özellikle muhafazakar ve iktidar çevrelerince İsrail'in en büyük finansörlerinden biri olarak nitelenen Coca-Cola marka içecekler ikram edildi.

ZİRVEYİ TAKİP EDEN GAZETECİLER PAYLAŞTI
Kimsenin tepki göstermediği olay, toplantıyı takip eden gazetecilerin paylaşımlarının ardından ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda, “Zirve dönem başkanı olarak üç gün önce yaptığımız davete kısa sürede icabet ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Müslümanlar, Doğu Kudüs üzerindeki haklarından tek bir geri adım dahi atmayacaklardır. Nasıl 14 Mayıs insanlık tarihine kara bir gün olarak kazınmışsa 18 Mayıs da inşallah müşterek çabalarımızla insanlık onurunun kurtarıldığı bir gün olarak yazılacaktır.” konuşmasını yapmıştı.

 ERDOĞAN COCA-COLA'NIN ISPARTA'DAKİ FABRİKASINI AÇMIŞTI
Öte yandan Erdoğan12 Ağustos 2017 yılında Coca-Cola'nın meyve suyu olan Cappy'nin Türkiye'deki partner şirketi Anadolu Grubu'nun Isparta'daki Meyve Suyu Üretim Tesislerini "Ya Allah, Bismillah" diyerek açmıştı. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol