'İşinin Olmasını İstiyorsan Tarikata Üye Ol'

Çiftlikköy ilçesi eski Belediye Başkanı, İyi Parti Başkan adayı Metin Dağ’dan şoke eden iddia: “Çiftlikköy Belediyesi’nden ruhsat almak için önce tarikata gideceksin üye olacaksın.”

23 Ocak 2019 Çarşamba 00:08

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi eski Belediye Başkanı, İyi Parti Başkan adayı Metin Dağ, bugün basın toplantısında yaptığı açıklamada, AKP’nin yönettiği Çiftlikköy Belediyesi ile ilgili önemli bir iddia da bulundu.

Revizyon gazetesinden Hakan Korkmaz’ın haberine göre, eski Başkan Metin Dağ, “Çiftlikköy Belediyesi’nden ruhsat almak için önce tarikata gideceksin üye olacaksın, oraya gerekli yardımı yapacaksın ondan sonra gideceksin nasıl inşaatı kaç metre büyük yaparım diye onun hesabını yapacaksın. Evet iddia ediyorum araştırın” dedi.

AKP’Lİ BAŞKAN’DAN YANIT

Çiftlikköy’ün AKP’li Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Metin Dağ’ın iddiasına yanıt verdi. AKP’li Başkan’ın yanıtı şöyle:

“Çiftlikköy Belediyesi ego ve iftiralarla değil, 5393 sayılı kanunla yönetilmektedir. Bu bağlamda Çiftlikköy Belediyesi’ndeki iş ve işlemler kanunların verdiği yetkiler doğrultusunda yürütülmektedir. İftiralarla dolu bu açıklamaları şiddetle reddediyorum, ortaya atılan çirkin iftiraların gerçeği yansıtmıyor. Gözünü seçim kazanma hırsı bürümüş birinin siyasi manevra kisvesi altında halkı yanıltma, yönlendirme ve çıkar sağlamak adına bu tür açıklamalar yaptığını ifade etmek istiyorum. Çiftlikköy halkı yıllar önce bu şahsın oyunlarını görmüş ve sandıkta bunları alaşağı etmiştir. Çiftlikköy Belediyesi halktır, halkta Çiftlikköy Belediyesi’dir. Halk bu müfterilere geçmişte pirim vermediği gibi şimdi de vermeyecektir. Ayrıca müfteri iftirasını ispatla mükelleftir.”
 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol