İNANILMAZ ÇARK!..

Daha birkaç gün önce “Böyle bir teklife destek vermemiz mümkün olmaz” diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erdoğan'ın eski Adalet Bakanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Şevket Kazan‘ı ziyareti ile çarketti.

22 Ocak 2017 Pazar 23:55
İNANILMAZ ÇARK!..

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Böyle bir teklife destek vermemiz mümkün olmaz” diyerek karşı çıkmıştı… Karamollaoğlu’nun,  Tayyip Erdoğan‘ın Adalet eski Bakanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Şevket Kazan‘ı evinde ziyaretinin ardından fikri değişti. Karamollaoğlu “Başkanlığa karşı değiliz” açıklaması yaptı.
“Bizim böyle bir teklife destek vermemiz mümkün olmaz”

“Anayasa değişikliği teklifi böyle giderse, bizim böyle bir teklife destek vermemiz mümkün olmaz. Kendi kendimize karşı olan sorumluluğumuz ve vicdanımız böyle bir imkanı bize vermez” ifadelerini kullanmıştı. Karamollaoğlu’nun anayasa değişikliği teklifi için “hayır” oyu kullanacaklarını açıklamasından sonra sürpriz bir görüşme gerçekleşmişti.

Tayyip Erdoğan’dan sürpriz ziyaret

Erdoğan, Adalet eski Bakanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Şevket Kazan’ı evinde ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da eşlik etmişti. Nezaket ziyareti olarak tanımlanan görüşmeye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun özel kalem müdürü İbrahim Titiz de katılmıştı.

İşte  bu da Milli Gazete’de yayımlanan habere göre Temel Karamollaoğlu’nun o ziyaretten sonra yaptığı açıklama;

“Biz başkanlık sistemine karşı değiliz”

“Maddeler üzerindeki görüşlerimizi zaman içinde kamuoyuna duyuracağız. Bazıları ‘Başkanlık sistemine karşıydınız da şimdi ne oldu?’ gibi şeyler söyleyip abartıyorlar. Yok, biz başkanlık sistemine karşı değiliz ama Meclisten geçen şekliyle mahsurlu olduğu kanaatindeyiz”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.01.2017 12:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
azar 2017-01-23 23:52:53

yaçınan yaşınan utan...şerefsiz

Avatar
Fatih kandemir 2017-01-24 12:44:12

Sayın yazıcı siz iyi takip etmediğiniz için yanlış anlamışsınız veya bilerek haberi çarpıtıyorsunuz. Bikere temel bey başından beri başkanlığa karşı değiliz ama bu haliyle karşıyız diyor. Zaten şimdiki haline hayır dediklerini de ifade etti yani cumhurbaşkanının ziyaretinden önce de hayır diyordu şimdi de hayır diyor ama siz haberleri çarpıtarak para kazanmak için insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Ne diyelim sizi Allah'a havale ediyoruz.

Avatar
Önce ahlak ve maneviyat 2017-02-22 19:28:22

S.a değerli müslüman kardeşim çarka kendini kaptırmayan lideriyle birlikte tek topluluk saadet partisi öne surduğumuz halkın yararına şartlar oluşursa başkanlık sistemine karşı değiliz at gözlüğüyle değil kalp gözüyle gelişmeleri takip etmenizi tavsiye ederim.