İLK SIRAYI KİMSEYE KAPTIRMADI

Siyasilerin arasında oyunu en erken kullanan isim TBMM Başkanı Cemil Çiçek oldu.

30 Mart 2014 Pazar 12:49
İLK SIRAYI KİMSEYE KAPTIRMADI

 TBMM Başkanı Cemil Çiçek, oyunu diğer siyasilerden daha erken kullanarak 2014 Yerel Seçimi'nin 'en erken oy kullanan siyasi'si oldu. Çiçek, oyunu Gölbaşı Şahin Sevin İlköğretim Okulu'nda kullandı.

1150 NO.LU SANDIK

Oy kullanacağı okula eşi Gülten Çiçek ile sivil plakalı araçla gelen Çiçek, gazetecilerin ilgisi arasında 1150 nolu sandığın olduğu sınıfa gitti.

Sandık görevlileri ile tokalaşan Çiçek, nüfus cüzdanlarını görevlilere verdi. Yapılan kontrolün ardından oylarını kullanan Çiçek ve eşi okuldan ayrıldı.

ÇİÇEK'İN SEÇİM MESAJI

Çiçek, okuldan ayrılırken gazetecilere açıklamada bulundu. Seçimin tüm vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Çiçek, eşiyle birlikte vatandaşlık görevlerini yapmaya geldiklerini söyledi. Çiçek, tüm vatandaşların çok haklı bir mazereti olmadıkça oy vermeye çağırarak, "İnşallah bu seçim tüm milletimiz için hayırlı uğurlu olur. Huzurlu bir seçim geçirmemizi diliyorum" dedi.

KAZANAN; DEMOKRASİ VE MİLLETİMİZDİR

Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elbette, bu seçimin kazananı ve kaybedeni olacak, ama kazananı demokrasi ve milletimizdir. Bu anlayışla, seçimlere bakmak gerekir. Cumartesi günü akşam saat 18.00'e kadar tüm adaylar ve siyasi partilerimiz, düşüncelerini ve kanaatlerini Türkiye için ne söylemek istiyorlarsa, bunların hepsini doğrusu söylediler. Bugün de söz sahibi olan millettir. Milletimiz de bir karar verecek. Yarın sabahtan itibaren de seçilmiş olan arkadaşlarımız, vatandaşlarımız ülkeye hizmet edecekler. Şimdiden başarılar diliyorum..."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.03.2014 12:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol