İLK İŞİ 'T.C.'Yİ YERİNE ASMAK OLDU!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın koruma müdürü Kozan Belediye Başkanı seçildi. İlk icraatı da, Belediye tabelasından kaldırılan TC'yi yerine asmak oldu.

07 Nisan 2014 Pazartesi 10:12
İLK İŞİ 'T.C.'Yİ YERİNE ASMAK OLDU!

 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 10 yıl süreyle koruma müdürlüğünü yapan eski milletvekili Musa Öztürk, doğum yeri olan Adana'nın Kozan ilçesinden Belediye Başkanı seçildi. Öztürk'ün ilk icraatı, AKP'li eski başkan tarafından belediye tabelasından kaldırılan ''T.C'' harflerini yerine asmak oldu.

MHP'den seçilen Musa Öztürk, belediye binasının girişinde asılı olan 'Kozan Belediyesi' yazılı tabelaya ''T.C'' yazdırdı ve "Çok şükür TC'mizi yerine koyduk" dedi. Tabeladaki ''T.C'' yazısı, Kozan eski Belediye Başkanı AKP'li Kazım Özgan tarafından kaldırılmıştı.

Son nefesine kadar Özal'ın yanında olan ve ''Suikast girişimi'' de dahil birçok önemli olaya tanıklık eden Öztürk, Ankara Siyasi Şubede komiser olarak görev yapmış, Almanya Güvenlik ataşeliğinden sonra da Özal'ın Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürü olmuştu. Yüzde 48 ve 37 bin oyla Kozan Belediye Başkanı seçilen Öztürk, 1999-2002 arasında da ANAP Adana Milletvekili olarak TBMM'de bulunmuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.04.2014 10:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol