İKİ YENİ BAKAN BELLİ OLDU!

AK Parti'nin yeni yönetimi belli oldu.

04 Temmuz 2011 Pazartesi 14:53
İKİ YENİ BAKAN BELLİ OLDU!

 Merakla beklenen yeni kabinede yer alacak isimler yavaş yavaş belli oluyor. AK Parti eski Grup Başkanvekilleri Bekir Bozdağ ve Suat Kılıç'ın bakanlığı kesinleşti görünüyor.

12 Haziran seçimlerinin ardından Meclis yeni yasama yılına hazırlanmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

CHP'nin ardından AK Parti de Meclis Grup Başkanvekillerini belirledi. AK Parti grup başkanvekillerine Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal seçildi.

BOZDAĞ VE KILIÇ BAKAN OLUYOR!

Eski Grup Başkanvekilleri Bekir Bozdağ ve Suat Kılıç ise aday olmadı. Bozdağ ve Kılıç'ın aday olmaması kesin bakan olacaklarını yorumlarına neden oldu. Bozdağ'ın ismi Adalet Bakanlığı için, Kılıç'ın ismi ise Spor Bakanlığı için geçiyordu.

AK PARTİ'LİLERDEN TEBRİK

Bozdağ ve Kılıç'ın bakan olacağı iddiaları AK Parti kulislerine yansıdı. Grup toplantısı çıkışında partililer yeni seçilen grup başkanvekillerinden çok Bozdağ ve Kılıç'ı "Sayın Bakanım" diyerek tebrik ettiler. Bozdağ ve Kılıç ise henüz erken diyerek bu tebriklere karşılık vermedi.

KABİNE ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLANACAK

Kabinenin Meclis Başkanlığı seçiminden hemen sonra açıklanabileceği konuşuluyordu. Ancak Başbakan Erdoğan bugün olmayacağını kesin olarak dile getirdi. Başbakan Bakanlar Kurulu'nun Çarşamba günü açıklanması bekleniyor. Başbakan Erdoğan "Büyük ihtimalle Çarşamba günü Köşk'e çıkacağım" dedi

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol