İKİ LİDERİ DE GERİDE BIRAKTI...

ORC'nin 36 ilde yaptığı en beğenilen lider araştırmasında öyle bir isim Bahçeli'yi geride bırakarak ikinci sırada yer aldı.

06 Kasım 2014 Perşembe 12:13
İKİ LİDERİ DE GERİDE BIRAKTI...

 ORC'nin 36 ilde yaptığı en beğenilen lider araştırmasında BBP Lideri Mustafa Destici, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi geride bırakarak ikinci sırada yer aldı.

ORC Araştırma Şirketi'nin 15-25 Ekim tarihleri arasında 36 ilde yaptığı "Siyasi gündem ve seçmen eğilimleri" araştırmasından parti liderlerini memnun etmeyecek sonuçlar çıktı.

DAVUTOĞLU BEĞENİLMİYOR

11 bin 353 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla yapılan araştırmada vatandaşlara en beğendikleri siyasi parti liderinin kim olduğu sorusu yöneltildi. Bu soruya yanıt verenlerin yüzde 45.8'i Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu beğendiğini belirtirken, yüzde 49'u "beğenmiyorum" yanıtını verdi.

 DESTİCİ SÜRPRİZİ

En beğenilen liderler sıralamasında ikinci sırada sürpriz bir isim var. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi yüzde 27.1 olurken, beğenmeyenlerin oranı yüzde 51.3 oldu.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ'NİN DURUMU DA KÖTÜ

Ankette CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu beğenenlerin oranı yüzde 20.4 olurken, beğenmeyenlerin oranı yüzde 73.5 seviyelerine kadar çıktı. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de notu oldukça düşük. Ankete katılanların yüzde 17.9'u Bahçeli'nin politikasını beğendiğini belirtirken, yüzde 76.8'lik kesimde MHP Liderinden memnun olmadığını ifade etti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.11.2014 11:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol