İHSANOĞLU'NA KARŞI EMİNE HANIM...

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aday gösterilmesine tepki gösteren CHP milletvekilleri eski Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ı aday göstermek için girişim başlattı.

29 Haziran 2014 Pazar 11:42
İHSANOĞLU'NA KARŞI EMİNE HANIM...

 Adaylık için gereken 20 imza için ilk imzayı Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum atarken, Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile Adana Milletvekili Ümit Özgümüş de imza verdi.

Türkiye gazetesinin haberine göre, ulusalcı isimlerden İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in de Tarhan'ın adaylığına imza verdiği belirtildi. Baykal'a yakın isimlerden İstanbul Milletvekili Nur Serter'in de Tarhan'a destek vereceğini belirttiği öğrenildi.

İhsanoğlu'nun adaylığı için imza veren bazı milletvekillerinin imzalarını çekmeyi düşündükleri ve Tarhan'ın adaylığını desteklemek istedikleri öne sürüldü. CHP ve MHP İhsanoğlu'nun adaylık başvurusunu bugün 13:00'de yapacak. Tarhan'ın adaylığı için girişim başlatan isimlerin ise yarın bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacakları belirtildi.

TWİTTER’DA TT OLDU
Emine Ülker Tarhan için sosyal medya sitesi twitter’da da kampanya başlatıldı. # Atatürk 'ünKızı EmineÜlkerTarhan ve #KöşkeYakışır EmineÜlkerTarhan hashtag’leri twitter’da en çok bahsedilen konular arasına girdi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.06.2014 11:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
m.selçuk tuzkaya 2014-06-29 21:50:16

sayin tarhanın adylığını vede 20 mv, ımzasını sabırsızlıkla bekliyorum. şayet olmassa 45 yıldır verdiğim oylara lanet olsun.