İÇİŞLERİ BAKANI İSTİFA ETTİ...

İçişleri Bakanı Efkan Ala görevinden istifa etti. İstifa eden İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu getirildi.

31 Ağustos 2016 Çarşamba 20:21
İÇİŞLERİ BAKANI İSTİFA ETTİ...

İçişleri Bakanı Efkan Ala görevinden istifa etti. İçişleri Bakanığı'na, Efkan Ala'nın yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu atandı.

EFKAN ALA'NIN İSTİFASI SARAY'DAKİ GÖRÜŞMEDEN SONRA DUYURULDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmesinin ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevinden istifa ettiği duyuruldu. İstifa Eden İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yerine Süleyman Soylu'nun getirildiği Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklandı. 

SARAY'DA SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Görüşme, saat 19:00'da başladı, 20.00'da sona erdi.

Binali Yıldırım görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı'ndan istifa ettiğini duyurdu. 

Yıldırım, istifa eden İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yerine Süleyman Soylu'nun getirildiğini açıkladı. 

MEHMET MÜEZZİNOĞLU TEKRAR KABİNEDE

Süleyman soylu'nun İçişleri Bakanlığı görevine gelmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na, Mehmet Müezzinoğlu getirildi. 

Binali Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde oldu;

"İçişleri Bakanımız Bursa Milletvekili Efkan Ala'nın istifasıyla boşalan Bakanlığa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına da Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu atanmıştır"

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol