HÜKÜMETİN PROVOKASYON PLANINI AÇIKLADI

Provokasyon' duyumlarının ayrıntılarını açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ”Ülkücüler içinden hükümete yakın bir grup bu amaçla kullanılacak. İstanbul’a yaklaşılan bir noktada üzerimize saldırtacaklar” dedi.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 12:26
HÜKÜMETİN PROVOKASYON PLANINI AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Provokasyon duyumları geliyor" açıklamasında bulunmuş, Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş ise "Uyanık olmanızı istirham ediyoruz" yanıtını vermişti.

Hürriyet yazarı Murat Yetkin bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu’nun provokasyon duyumlarına ilişkin ayrıntıları aktardı.

“İSTANBUL’A YAKIN BİR NOKTADA SALDIRACAKLAR”

Yürüyüş İstanbul’a yaklaşırken Yetkin’e konuşan Kılıçdaroğlu, “Ülkücüler içinden hükümete yakın bir grup bu amaçla kullanılacak. İstanbul’a yaklaşılan bir noktada üzerimize saldırtacaklar. Polisin bu saldırıyı önleyeceğini bekleriz. Görünüşte saldırıyı hükümet yaptırmamış, bizim Adalet Yürüyüşü’nden tahrik olmuş bir grup yapmış olacak. Bu da hükümetin eline yürüyüşümüzü İstanbul’a ulaşmadan “toplum kutuplaştı, kamu düzeni tehdit altında” diyerek olağanüstü hal gerekçesiyle yasaklama bahanesi verecek" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol