GÜRSEL TEKİN'DEN MÜTHİŞ İDDİA!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AK Parti'ye, İstanbul’daki kaleleri Fatih ve Esenler’den meydan okudu

10 Haziran 2011 Cuma 11:57
GÜRSEL TEKİN'DEN  MÜTHİŞ İDDİA!

 CHP'li Gürsel Tekin, sürpriz bir sonuç çıkacağına, seçmenin 'bir ders vereceğine' inanıyor. Tekin'e göre AK Parti'yle aralarında yüzde 2-2.5 fark var.

2009’daki yerel seçimlerden önce İstanbul’da yüzde 38 oy alacaklarını söyleyip kimseyi inandıramayan, ancak dediği çıkan Tekin, bu kez de sonucun sürpriz olacağı iddiasında: 

2-2,5 PUAN FARK VAR

Kapalıçarşı’da esnaf ziyaretini izleyen Radikal muhabiri Deniz Zeyrek'e konuşan Tekin, seçim sonuçlarının herkes için sürpriz olacağını savunurken, “Seçmenler, bu seçimde siyasetçilere, gazetecilere, anket şirketlerine sıkı bir ders verecek” diye konuştu. 

KUMARCI AKP

Esenler sokaklarında dolaşırken bir Milli Piyango bayii ile sohbet eden Tekin, “Kaç çekiliş var” dedi. Bayi, 11 ayrı çekiliş yapıldığını anlatınca Tekin “Halk her hafta 11 ayrı çekilişin peşinde koşuyor. İddaa, at yarışları neredeyse her gün oynanıyor. Güya kumarhaneleri kapattılar ama hükümet halkı kumara teşvik ediyor. Kumarcı AKP” diye konuştu.

Birinci parti kim olursa olsun, birinci ile ikinci parti arasında 2-2,5 puan olacağını iddia eden Tekin, “Bu sonuçlara nereden vardınız” sorusuna şu yanıtı verdi:

İNSANLARIN İLGİSİNE BAKIYORUM

“60 ile gittim. Genel başkanımız 81 ili dolaştı. Ben anket sonuçlarını değil izlenimlerini anlatıyorum. Anket sonuçlarına ya da miting alanlarındaki kalabalıklara değil, AKP’nin kalesi diye bilinen Fatih’teki, Esenler’deki insanların ilgisine bakıyorum. Balkonuna, dükkânının önüne çıkan, sokakta yürüyen insanın ifade ettiği duygulara göre konuşuyorum. Biz bunu başardık. Başbakan eski bir siyasetçi olarak bu söylediklerimi iyi bilir. Zaten, bunu gördüğü için daha önce hiç yapmadığı kadar sert bir üslup kullanıyor.”

5 MİLYON SEÇMEN

İllerden tek tek örnekler veren ve 20 önemli ilde birinci parti olmayı hedeflediklerini söyleyen CHP’li Tekin, Türkiye’nin 13 Haziran sabahına farklı bir atmosferde uyanacağını da ileri sürdü. Gürsel Tekin, CHP’nin 2007 seçiminden sonra yaklaşık 5 milyon seçmenin gönlünü kazandığına inanıyor.






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
murat barutçu 2011-06-10 13:38:36

sizlerin M KEMALİN kemiklerini sızlatmaya hakkınız yok ben bir CHP li olarak sizleri oraya taşıyan zihniyeti kınıyorum ! kirli insanların oldugu mecrada bulnmak absle iştigaldır....BARUTÇU