GÜLEN ROPORTAJI İŞİNDEN ETTİ...

Sabah gazetesi Roma temsilcisi Yasemin Taşkın'ın eşi Fethullah Gülen ile röportaj yaptıktan sonra kovuldu.

30 Mart 2014 Pazar 12:53
GÜLEN ROPORTAJI İŞİNDEN ETTİ...

 Sabah Gazetesi Roma Temsilcisi Yasemin Taşkın, eşinin La Republica gazetesi için Fethullah Gülen ile röportaj yapmasının ardından gazeteden atıldı. Taşkın, eşi 1998 yılında Abdullah Öcalan'la söyleşi yaptıktan sonra da Anadolu Ajansı'ndaki işinden atılmıştı.

Sabah gazetesinin Roma temsilciliğinde, sıra dışı bir görevden uzaklaştırma yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre, Sabah Roma temsilcisi Yasemin Taşkın, İtalyan eşi Marco Ansaldo'nun Fethullah Gülen'le yaptığı röportajın ardından temsilcilik görevinden uzaklaştırıldı. 

Yasemin Taşkın'ın işine son verildiği, Gezi Parkı eylemleri sürecinde Sabah'ın yayın çizgisiyle ters düşünce kovulan eski okur temsilcisi Yavuz Baydar tarafından duyuruldu. Baydar, "Sevgili kardeşimiz Yasemin Taşkın, İtalyan gazeteci eşinin Gülen mülakatı ardından, Sabah Roma Temsilciliğinden paldır küldür atıldı. Ayıp" şeklinde twit attı. Twitter'da yayılan haberin ardından, birçok takipçi olaya tepki gösterdi.

Sabah'ın Roma Temsilcisi Yasemin Taşkın'ın İtalyan eşi Marco Ansaldo, geçtiğimiz hafta La Repubblica gazetesi için Fethullah Gülen ile özel bir röportaj yapmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.03.2014 12:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol