Gülen'le Görüşenler Yeniden Seçildiler!

Pensilvanya’ya gidip Fetullah Gülen ile fotoğraf çektiren 12 AKP Milletvekilinden, aday gösterilen 5 isim yeniden milletvekili seçildi.

27 Haziran 2018 Çarşamba 00:46

AKP milletvekilleri, 2012’de Boston şehrinde Fetullah Gülen Cemaati tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri’ programına gitmişti. O tarihte 12’si de AKP'li milletvekillerinden oluşan grup Pensilvanya'da Fetullah Gülen’le görüştü. Birlikte ikindi namazı kıldılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

7'Sİ TEKRAR ADAY ADAYI OLMUŞTU
Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, ziyarete giden isimlerden 4'ü hariç diğerleri 2015’te yapılan iki seçimde liste dışı kalmıştı. İlknur İnceöz, Vedat Demiröz, Bayram Özçelik ve İsmail Tamer yeniden Meclis'e girmişti. 2018 seçimlerinde ise fotoğraftaki 12 isimden 7'si tekrar aday adayı oldu. Adana eski milletvekili Fatoş Gürkan ve AKP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat aday gösterilmedi.. İlknur İnceöz, Osman Ören, Bayram Özçelik, Vedat Demiröz ve İsmail Tamer ise yeniden aday yapılmıştı. 5 isim de milletvekili olarak meclise girdi.

BİRİ GENEL MÜDÜR, BİRİ FİRARİ
Adaylık başvurusunda bulunmayan isimlerden Adem Tatlı, 27 Aralık 2017'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı Tarım Kredi’nin iştiraklerinden Tareks Dış Ticarette Risk Esaslı Kontrol Sistemi Hayvancılık Genel Müdürlüğü’ne getirilmişti. Fotoğraftaki bir diğer eski AKP'li milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise 15 Temmuz'dan sonra FETÖ'den arandığını öğrenince yurtdışına kaçmıştı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol