GÜLEN İLE GÖRÜŞTÜĞÜ KONUYU AÇIKLADI...

Kanal Türk’ün Ankara temsilcisi Faruk Mercan, Ahmet Davutoğlu’nun Gülen’le bakın hangi konuyu görüştüğünü açıkladı?

04 Mayıs 2015 Pazartesi 14:32
GÜLEN İLE GÖRÜŞTÜĞÜ KONUYU AÇIKLADI...

Mercan, Ahmet Davutoğlu’nun Gülen’le Suriye konusunu görüştüğünü, Cemaat’in yayın organları ve yazarların Suriye konusundaki eleştirilerinden rahatsızlığını ilettiğini açıkladı.

Faruk Mercan Twitter’dan şunları yazdı:
Davutoğlu’nun Pensilvanya’ya gidişinde bir mesaj iletme görevi olmadığını herkes biliyor. Hocaefendi’ye mesaj götüren kişi Bülent Arınç’tı. Davutoğlu’nun “Gülen’i son kez uyardım.” sözü gerçeklerle örtüşmüyor. Davutoğlu, kendisini ilgilendiren bir konu için gitti Pensilvanya’ya. Davutoğlu; Hizmet camiasına yakın yayın organları ve yazarların Suriye konusundaki eleştirilerinden rahatsızdı. Hocaefendi’ye bunu iletti.. Erdoğan’ın Hocaefendi ile görüşme planı gerçekleşmeyince, onun adına giden kişi Bülent Arınç’tır. Dallandırıp budaklandırmaya hiç gerek yok.
“HAKAN FİDAN DA GÖRÜŞTÜ, GÜL’ÜN MESAJCISI FEHMİ KORU’YDU”
Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre Erdoğan’ın Gülen’e gönderdiği diğer isim MİT Müsteşarıydı. O da Bülent Arınç gibi en az iki sefer Pensilvanya’ya gitti. Erdoğan’dan Gülen’e giden mesajlar; “Bu hasret bitsin” şeklindeydi. Ve emir ve duaları talep edildi. Arınç bunu TRT’de açıkladı zaten. Davutoğlu’nun eşi ile birlikte Hocaefendi’yi ziyaret etmesinde hiçbir anormallik yok.. Anormal olan; ziyaretin sebebini doğru aktarmamak.. Davutoğlu; Pensilvanya’ya dönemin Cumhurbaşkanı Gül’ün bilgisi dahilinde gittiğini söylüyor. Ama Gül’ün Fehmi Koru gibi mesajcıları vardı..”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.05.2015 14:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol