GÖKKUBEYİ BAŞINA YIKARIZ!

Kaset skandalıyla sarsılan MHP'nin lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a şu soruyu sorup sert çıktı...

08 Mayıs 2011 Pazar 18:21
GÖKKUBEYİ BAŞINA YIKARIZ!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun yeni video görüntülerinin yayımlanmasının ardından ilk kez İstanbul'da konuştu.

Görüntülerden AK Parti iktidarını sorumlu tutan Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a 'İbrahim Faruk Bayındır kimdir?' diye sordu ve ekledi:

"Bu kişinin bu kirli yayınlara evsahipliği yapan internet siteleriyle ne tür bir bağlantısı vardır? Eğer biraz siyasi namusunuz varsa bu sorulara yanıt verin. Aksi halde gökkubbeyi başına yıkmaya hazırız" dedi.

Birbiri ardına yayımlanan video görüntüleriyle ilgili kurmaylarına da sert bir üslupla seslenen Bahçeli,"Ülkücülüğün değerleriyle bağdaşmayan her kim varsa aramızda barınamaz" diye istifa çağrısında bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli İstanbul'da aday tanıtım toplantısında MHP'yi sarsan kaset skandalıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

İktidara "İktidar, bir avuç eşkiyayı mağaradan çıkarmak için izahat beklemektedir. İşbirlikçi iktidarın döneminde aşiret reisi ülkemizi sorgular hale gelmiştir" diye yüklenen Bahçeli, MHP'ye yönelik yayınların ardında MHP'nin bu gerçekleri dile getirmesi yattığını ileri sürdü.

"MHP'ye zayıflarsa, tartışmalara girerse alçaklar keyiflenecektir. Son dönemde üzerimizde oyunlar oynanmaktadır. Okyanus ötesinden kumandalı internet siteleri fitne üretmektedir. MHP'yi karıştırmak, her türlü zehiri kusanlarla AKP arasındaki ilişki son derece manidardır."

İBRAHİM FARUK BAYINDIR?

"Başbakan Erdoğan'a sormak istiyorum" diyen Bahçeli, kurmaylarına da "Burayı iyi dinleyin!" diye seslendi:

"İbrahim Faruk Bayındır kimdir? Küçükçekmece Belediyesi'nde AKP Meclis Üyeliği yapmış mıdır? Daha sonra istifa edip İstanbul 3. Bölge'den milletvekili adayı olmuş mudur? Bu kişinin yayınlara ev sahipliği yapan kirli internet siteleriyle ne tür bir bağlantısı vardır? Bu yayınları bu şahıs ve yüzleri karanlıkta kalan diğer kişiler mi yapmaktadır? Eğer hala siyasi namusunuz hala varsa, bunlara karşılık verin, bu sorulara yanıt verin. Aşağılık röntgencileri sen de deşifre et. Aksi takdirde gökkubeyi başına yıkmaya kararlıyız. Pisliklerinizi, tuzaklarınızı yok etmek için sabırsızlanıyoruz."

SERT ÇIKTI

Kaset skandallarına adı karışanları da eleştiren Bahçeli, onların üzerinden tüm MHP'lileri sert dille uyardı.

"Her daha arkadaşım da özel hayatında dikkatli olmalıdır. Değerlerimiz, ilkelerimizle, ülkülerimizle bağdaşmayan tavır ve hareketleri tasvip etmemiz imkansızdır. Nefislerine teslim olanlar, akıllarını başlarına almalı ve aramızda yer bulamayacaklarını kesinlikle bilmelidir. Ülkücülüğün değerleriyle bağdaşmayan kim varsa yanımızda yer bulamayacaktır."





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol