GÖKÇEK'İN GİDECEĞİ TARİH BELLİ OLDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme öncesinde istifa iddialarıyla gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in görevi ne zaman bırakacağına dair tarih belli oldu...

14 Ekim 2017 Cumartesi 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sırbistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere, “Sayın Gökçek ile biz, Külliyemizin hemen karşısında, biliyorsunuz, 15 Temmuz Şehitler Abidesi’nin mekânının yan tarafında bir müze ve otopark projesi olayı vardı. Ne oldu vesaire diye, bu konuyla alakalı kendisini bir çağıralım dedik. Bu vesileyle o konulara da, yani sizin ifade ettiğiniz konulara da girme durumu oldu. Bunları aramızda konuştuk, görüştük. Daha önce de söylediğim gibi olay sadece Melih Bey’in şahsında olan şeyler değildir” diyerek istifa konusunun konuşulduğunu açıklamıştı.

Gökçek ise Saray'daki görüşmede istifanın konuşulmadığını söyleyerek iddiaları reddetmişti.

Odatv’nin AKP kulislerinden edindiği bilgilere göre Gökçek görevi bırakmak için Erdoğan’dan bugün yapılan Kanal Ankara ihalesinin tamamlanmasına kadar süre istedi.  Bugün gerçekleştirilen ihaleyi 89 milyon lirayla İncekaya İnşaat ve Enam İnşaat Ortaklığı kazandı.

İhalenin sonuçlanmasının ardından Melih Gökçek’in de belediye başkanlığını önümüzdeki hafta başında bırakacağı öğrenildi.

Öte yandan kulislerde bunlar konuşulurken Melih Gökçek, Ankara’nın başkent oluşunun 94. yıldönümü programında gerçekleştirdiği hizmetlerin sunumunu yaparken veda eder gibi konuşması dikkat çekti.

Gökçek, “Verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Gökçek, “Bu hizmetleri gerçekleştirdik, bu hizmetleri gerçekleştirirken özellikle Sayın Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma ve hükümetime teşekkürlerimi, şükranlarımı bir kez daha sunuyorum. Her şey imkan demektir, verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.10.2017 03:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol