GÖKÇEK: HESAP VERECEKSİNİZ...

CHP, Gökçek hakkında FETÖ suçlaması ve suç duyurusu yapınca ortalık karıştı.

19 Ekim 2016 Çarşamba 22:29
GÖKÇEK: HESAP VERECEKSİNİZ...

CHP Milletvekili Murat Emir ve CHP Ankara İl teşkilatı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında 'FETÖ'ye yardım ve yataklık' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. CHP'liler adliye önünde basın açıklaması yaptı.
Adliye önünde açıklama yapan Murat Emir “Sayın Melih Gökçek gereğini yapmak yerine, adliyede bizimle hesaplaşmak yerine her zaman yaptığı gibi bizlerle Twitter üzerinden hesaplaşmayı tercih etmektedir. Twitter üzerinden bizi mahkemeye vereceğini, şahsımı süründüreceğini iddia etti; ben de adliyeye gelmesini, beni dava etmesini, hâkim karşısında hesaplaşmayı bekledim. Ancak bu fırsatı kendisi vermedi; nerelerde bekliyor, nerelerde süreci izliyor bilmiyorum ama biz buradayız, o gelemiyorsa biz geliriz" dedi.
GÖKÇEK: İFTİRALARIN HESABINI VERECEKSİNİZ
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise hakkında suç duyurusunda bulunan CHP’lilere sert bir dille tepki göstererek, “Kulaktan dolma bilgilerle attığınız iftiraların hesabını vereceksiniz. Mahkemede görüşeceğiz” dedi.  
Gökçek, “CHP’liler benim hakkımda dava açmışlar. Ben de sizin hakkınızda ceza ve tazminat davası açtım. Mahkemede görüşeceğiz” ifadelerini kullandı. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.10.2016 22:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
zehra 2016-10-20 10:19:37

korku dağları aşmış