'GENÇLER CÜNÜB GEZİYOR'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, AK Parti hükümetinin politikalarını eleştirdiği konuşmasında "üniversiteli gençlerimizin yüzde 60’ı cünüp geziyor" diyerek bunun sorumlusu olarak AK Parti'yi işaret etti.

15 Eylül 2014 Pazartesi 18:09
'GENÇLER CÜNÜB GEZİYOR'

 541 7929294

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, toplumun büyük bir ahlaki çöküntü içinde olduğunu belirterek, mevcut AKP iktidarının uyguladığı yanlış politikalarla bu çöküntüye çanak tutulduğunu ileri sürdü.
 
Akkiraz, günümüzde gençlerin temizlikten uzak olduğunu, gusül abdesti dahi almayı bilmediklerini öne sürerek, “üniversiteli gençlerimizin yüzde 60’ı cünüp geziyor” dedi.
 
SP Genel Başkan Yardımcısı Akkiraz, partisinin İl Divan Toplantısına katılmak üzere Çorum’a geldi.
 
Turgut Özal İşmerkezi Toplantı Salonu’nda yapılan İl Divan Toplantısına katılan Akkiraz, burada partililere seslenerek ülke gündemini değerlendirdi, 2015 genel seçimleri öncesi “çelikleşin, dinamik bir teşkilat olun” uyarısında bulundu.
 
Saadet Partisi olarak ülkede ve dünyada güzelliklerin hakim olmasını istediklerini, bunun için de çok çalışılması gerektiğini anlatan Akkiraz, bu konuda Milli Görüşçülere büyük görevler düştüğünü kaydetti.
 
ERDOĞAN'A ŞARTLI DESTEK
 
Türkiye’de kötü gidişin müspete çevrilmesinin ancak Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin iktidara gelmesi ile mümkün olacağını savunan Akkiraz, dünyada saadetin ancak Saadet Partisi ve Milli Görüş anlayışıyla egemen kılınacağını bildirdi.
 
Konuşmasında AKP iktidarını da çok ağır sözlerle eleştiren Akkiraz, bugün AKP’nin uyguladığı politikaların Türkiye’ye ve dünyaya saadet ve mutluluk getirmesinin mümkün olmadığını söyledi.
 
AKP çizgisinin ve siyaset anlayışının milletin temel hak ve anlayışına, milli ve manevi değerlerine son derece uzak bir çizgi olduğunu özellikle ifade eden Akkiraz, “AKP’nin siyaset anlayışında kuvvetliyi üstün tutma anlayışı vardır. AKP’nin anlayışında milli ve manevi değerleri inkar etmek vardır. Bu siyasi anlayışın temeli faize, ranta dayanmaktadır. Ekonominin güçlendirilmesi için tarım ve hayvancılık geliştirilmeli, üretim artırılmalı, ağır sanayiye önem verilmelidir. Bunların hiçbirisi AKP siyasetinde yoktur. Bu nedenle AKP anlayışı millete mutluluk getirmekten uzaktır” dedi.
 
Türkiye’nin iyi yönetilmediğini, bu nedenle de ülkede yaşanan sorunların katlanarak çoğaldığını ifade eden Akkiraz, 10 Ağustos’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye’nin 12. cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a şartlı destek verdi. Akkiraz, “Erdoğan’ın yapacağı her iyi işe destek vereceğiz. Ancak milletin milli ve manevi değerlerine aykırı yapacağı her çalışmayı da sonuna kadar eleştiririz, ikaz ederiz” diye konuştu.
 
YÜZDE 60'I CÜNUP
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığında oluşturulan 62. hükümetin programıyla ilgili olarak da değerlendirme yapan Akkiraz, yeni hükümet programının da geçmiş hükümetlerin programlarından farklı olmadığını, bu nedenle sorun çözmekten uzak olduğunu kaydetti.
 
Akkiraz, “62. hükümet programı Türkiye’de sorunların artarak devam edeceğinin habercisidir. Programın hiçbir satırında din ve ahlakını geliştirmeye, ahlaki çöküntüyü önlemeye yönelik tek bir cümle yoktur. Toplum çürüyor. Ancak hükümet programında toplumsal ahlakın yeniden tesisine yönelik hiçbir gayret yok. Toplumumuzda boşanmalar arttı, fuhuş, hırsızlık, kumar, kavgalar her geçen gün artıyor. Bunlar artık sıradan olaylar haline geldi. Yeni Adliye Sarayları yapılıyor ancak buna rağmen suç oranları artıyor. Aynı şekilde cezaevleri yapılıyor, buna bağlı olarak cezaevlerindeki tutuklu sayısı artıyor. Kısacası yeni hükümet programı tam bir fiyaskodur. Günümüz gençleri temizlikten uzak yetişiyor. Öyle ki gusül abdesti almayı bilmeyen birçok gencimiz var. Üniversiteli gençlerin yüzde 60’e cünüp geziyor” dedi.
 
AKP BAŞROLDE CHP, MHP, HDP FİGÜRAN
 
62. hükümet programının ABD, AB ve NATO işbirliğinde hazırlandığını, bu nedenle de Türkiye’yi tahrip edecek bir program olduğunu ileri süren Akkiraz, “bu programın özünde Türkiye’nin ABD’nin Ortadoğu projesinin taşeronu olmak vardır. Bu program Türkiye’nin bölünmesiyle sonuçlanır. Bu programla devlet, kurumlar ve vatandaş borçlanmaya devam edecektir. Geldiğimiz noktada doğan her çocuk 12 bin dolar borçla dünyaya gelmektedir. Bu, Türkiye için sürdürülebilir durum değildir. Ülkedeki bu kötü gidişe dur diyecek yegane güç Saadet Partisidir. SP dışında ülkede yaşanan sıkıntılara çözüm bulabilecek bir güç yoktur. Çözüm, milli görüş ve Saadet Partisi’nin iktidarından geçmektedir. Yoksa AKP 40 yıl da iktidarda kalsa sorunlar çözülmeyecek, aksine katlanarak devam edecektir. Bugün ülkemizde bir senaryo sergilenmektedir. Bu senaryoda AKP’ye baş rol görevi verilmiştir. CHP, MHP ve HDP’ye ise figüranlık rolü biçilmiştir. Saadet Partisi dışında CHP veya MHP de iktidara gelse değişen hiçbir şey olmayacaktır. Ancak milletimiz ülkede oynanan oyunun farkına varmıştır. Bundan dolayıdır ki Saadet Partisi her geçen gün güçlenmektedir, gücüne güç katmaktadır. Onun için 2015 seçimleri Saadet Partisi’nin seçimleri olacaktır. Tüm inancımız, ümidimiz, temennimiz ve duamız milli görüşün iktidara gelmesi yöndedir. Ülkede kurtuluş için Saadet Partisi dışında başka bir reçete yoktur” ifadesini kullandı.
 
Kaynak: Çorum gazetesi

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.09.2014 18:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol