'FUAT AVNİ HIZIR ALEYHİSSELAM MI?'

CUMHURBAŞKANLIĞI İnternet Yayın Müdürü Mücahit Küçükyılmaz, Fethullah Gülen hareketinin dini söylemi araç olarak kullanan uluslararası bir siyasal yapı olduğunu söyledi.

28 Aralık 2014 Pazar 12:45
'FUAT AVNİ HIZIR ALEYHİSSELAM MI?'

 Küçükyılmaz, "Fuat Avni gibi Twitter maymunu bir karakteri Hızır Aleyhisselam diye yutturmaya çalışan bir hareket var" dedi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlediği 'Yeni Türkiye Buluşmaları' kapsamında '17 Aralık Süreci ve Demokrasi' konferansına, siyaset bilimci Dr. Murat Yılmaz'ın moderatörlüğünde Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu üyesi, Cumhurbaşkanlığı İnternet Yayın Müdürü Mücahit Küçükyılmaz, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Doç. Dr. Fahrettin Altun konuşmacı olarak katıldı. 

Mücahit Küçükyılmaz, 17 Aralık'ın siyasal İslama 28 Şubat ve 27 Nisan'dan sonra üçüncü darbe girişimi olduğu iddiasında bulunduğu konuşmasında, Gülen hareketinin kendisini hep siyasal İslamdan ayrıştırdığını söyledi.

Gülen hareketinin dini bir cemaat değil, uluslararası bir güç olduğunu öne süren Küçükyılmaz, "Fuat Avni gibi Twitter maymunu bir karakteri Hızır Aleyhisselam diye yutturmaya çalışan bir hareket var. Bir tanesi de Fuat Avni Hızır Aleyhisselam olur mu demiyor" diye konuştu.

Diğer konuşmacılar Mustafa Kartoğlu ve Doç. Dr. Fahrettin Altun da Küçükyılmaz gibi 17 Aralık'ın yolsuzluk ve rüşvet operasyonu değil, darbe girişimi olduğu görüşünü savundu.
Emre BAYLAN/ANTALYA

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.12.2014 12:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol