FETÖ AK PARTİ'DE!..

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Habertürk canlı yayınında FETÖ’nün AK Parti'ye de sızdığını söyledi.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 01:08

Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Ajans 18'e katılan Tayyar, FETÖ'den AK Parti'ye sızmalarının olduğu yönünde kanaatinin olduğunu aktardı.

Tayyar, "CHP ve MHP'de sıkıntı var da AK Parti'nin de her ne kadar dikkat etse de 17 Aralık'tan sonra sızmalar olabilir mi? Ben olduğu kanaatindeyim. Yanlış adamlar yok mu? Ben olduğu kanaatindeyim. Bunlarla ilgi değişikliklerin ve operasyonların kongreden sonra kademeli olarak yapılacağı kanaatindeyim" dedi.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ'nün siyasi ayağıyla ilgili tartışmalar gündeme gelmişti. Muhalefet partileri, FETÖ'nün siyasi ayağına müdahale edilmediğini savunuyor.

NE ERDOĞAN KALIR.. NE AKP..

Öte yandan Hükümete yakın gazetecilerden üst üste gelen iktidar eleştirilere bir yenisi daha eklendi. AKP'ye yakınlığıyla bilinen AKİT gazetesi yazar Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde Kadir Topbaş'ın damadının serbest kalmasını eleştirip, yurt dışına kaçmış olabileceğini yazdı. Dilipak, FETÖ'cülerin AKP'den tasfiye edilmediğini vurguladığı yazısında "Eğer bu beklentiler karşılanmazsa, Allah korusun ne AKP kalır, ne Erdoğan.. Söylüyorum: Bu beklentileri karşılamak çok zor. Erdoğan da nihayetinde bir insan.. Eğer bu beklentiler karşılanmazsa, Allah korusun ne AK Parti kalır, ne Erdoğan.. FETÖ’nün bütün hayali ve umudu da bu.. Kesinlikle ve mutlaka partide, kabinede ve grup yönetiminde kapsamlı değişiklikler olmalı ve bir takım şaibeli isimler yönetimden uzaklaştırılmalı..Bu işin şakaya gelir yanı yok.. Üst düzey FETÖ’cü kriptolar ve onları koruyanlar tasfiye edilmeli, görevden alınan ve tutuklanan, gerçekte ise tutuklanmayı gerektiren suçu olmayanların tutuklanması ve görevden alınmasını tezgahlayan insan kaynakları yöneticileri ve müfettişler, idari amirler yargı sürecini sulandırdıkları için görevden alınıp cezalandırılmalı..." ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.05.2017 14:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Benimo 2017-05-21 15:57:08

Bu adamı hiç sevemedim....fakat doğru da söylüyor bazan