FETHULLAH GÜLEN KORKUYOR!

Fethullah Gülen, Herkul.org adlı sitesindeki sohbetinde cemaat mensuplarını ajanlar konusunda uyardı.

05 Eylül 2013 Perşembe 10:25
FETHULLAH GÜLEN KORKUYOR!

 ABD'de bulunan Fethullah Gülen'den cemaate ajan uyarısı! Hizmet hareketi içerisinde kiralanabilecek bazı ajanlar vasıtasıyla, cemaate çeşitli suçlamaların getirilebileceğini söyleyen Gülen; dövselerde, sövselerde, her türlü kötülük ve art niyete rağmen şefkat ve vicdanın elden bırakılmamasını istedi.

Fethullah Gülen, Herkul.org adlı sitede yer alan sohbetinde, cemaat mensuplarını önümüzdeki dönemde yaşanabilecek gelişmelere karşı uyardı. Sohbetinde, hizmet Hareketi'nin gözünü kırpmadan dünyanın dört bir yanında görev yaptığını söyleyen Gülen, bunları engellemek için bazı senaryolara başvurulabileceğini anlattı.

"AJAN KİRALANIR, SİLAH KONULUR"

Oynanabilecek oyunlar konusunda örnekler veren ancak isim vermeyen Gülen, bazı örgütlerin öğrencilerin kaldığı evlere yönelik karalama kampanyaları yapabileceğini söyledi. Gülen bu konuda dikkatli olunması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Bunları bitirme adına şöyle bir şey yapılabilir: İki tane PKK’dan diyelim, PYD’den, PJAK mı var bir de, adlarını da belleyemedim, o kadar şer şebekesi var ki.. iki tane ajan kiralarsınız. Mesela dersiniz ki ‘Biz uyuşturucuyu bu hareket mensuplarından alıyoruz.’ Sonra bir kısım sistemleri harekete geçirirsiniz.” Bunlar söylendi. Size nisbeti söz konusu olan evlere baskınlar yaparlar, giderken de götürüp bir torbayla bir yere bir şey korlar.. silah da korlar. Telaffuz edildiği gibi “terörist diyebiliriz bunlara.” Bu defa da “uyuşturucu kaçakçılığı, teröre hazırlık filan diyebiliriz!..” Bunlar geçmişte dendi; geçmişte diyenler geleceğe emanet ettiler."

"SİZ YİNE DE VİCDANI ELİNİZDEN BIRAKMAYIN" 

Yaklaşık 40 dakikalık sohbetinde, hareketin içerisinde yer alanların emaneti namusları gibi konumaları gerektiğini anlatan Gülen, her türlü kötülük ve art niyete rağmen, şefkat ve vicdanın elden bırakılmaması gerektiğini söyledi. Gülen şunları söyledi:
 
"Bağrım sana da açık" diyor "gel seni de kucaklayalım". Size düşen şey, bu şefkat ve vicdan enginliğidir. Bana düşen şey demiyorum; çünkü ben o işin ehli değilim ama size inancım tamdır, Allah'ın izniyle inayetiyle. Kirlenmemişsiniz; kirli mürekkep size bulaşmamış; ruh çehrenizi, kalp çehrenizi kirletmemiş Allah'ın izni ve inayetiyle. Gelecek size emanet! Bu disiplinler çerçevesinde herkese kucağınızı açmak şiarınız olsun. Dövseler bile, sövseler bile. Yunus ifadesiyle, dövene elsiz, sövene dilsiz, derviş gönülsüz gerek. Gönül tamirine bakmak lazım."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.09.2013 10:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol