FATİH ERBAKAN AKP'YE KATILIYOR!..

Kurtulmuş-Soylu ekolü: Babasının partisine haciz gönderen Erbakan AKP'ye geçiyor!

08 Ekim 2017 Pazar 11:05

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar köşesinde Saadet Partisi’nden ayrılan ve partiye haciz gönderen Fatih Erbakan’ın AKP’ye katılacağını yazdı. Daha önceki yıllarda da AKP'ye yaptıkları sert itirazlarıyla bilinen Has Parti kurucusu ve Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu AKP'ye geçmişti. İkili itirazlarını bir kenara bırakıp kendilerine verilen bakanlık koltuklarına oturmuşlardı.

"Fatih Erbakan kime haciz gönderdi? Babasının kurdurduğu Saadet Partisi’ne! Peki, Fatih Erbakan babasının yarım asırlık siyaset arkadaşlarına bunu niye mi yaptı?" diye yazan Önkibar, "Yeni bir yola çıkıyor da ondan! Evet, Fatih Erbakan AKP’ye katılıyor" dedi.

Sabahattin Önkibar, yazısında şöyle devam etti:

"Kendisine Fatih Belediye Başkanlığı ve milletvekilliği gibi iki seçenek sunulmuş ve dinlediğime göre Fatih için evet demiş. Daha önce Numan Kurtulmuş, Ahmet Demircan ve Abdülhamit Gül gibi Milli Görüş camiasının değer verdiği isimleri bünyesine katan AKP, Fatih Erbakan hamlesiyle Saadet Partisi’ni etkisiz kılacağını düşünüyor.

Diyeceksiniz ki Saadet Partisi’nin eti ne budu ne, AKP için o kadar mı önemli?

Cumhurbaşkanlığı seçimi bağlamında artık bir bile önemli çünkü yüzde 50 gibi bir sınır var.

Ayrıca Saadet’in kurumsal olarak muhalif cephede yer alması, AKP’nin karşıtları için yapacağı “ABD-İsrail-FETÖ cephesi “ propagandalarına engel olarak görülüyor.

Bir süre önce Saadet lideri Temel Karamollaoğlu ile görüşen iktidar zirveleri onu ikna edemeyince o camianın önemli isimlerini avlamaya başladı.

Hülasa Cumhurbaşkanlığı seçimi bağlamında cephe tahkimatı bugünden başlamıştır."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Selçuk 2017-10-20 08:41:20

Oğuzhan ve avaneleri Akp ile seçim pazarlığı yaparken , Fatih Erbakana Akp genel başkan yardımcılığı görevi teklif etti konutta. Ancak Fatih bey söylemlerimden vazgeçmeyeceğimden ters düşmek istemem diyerek. Teşekkür etti reddetti. Haciz koydurmasının sebebi de, hem Erbakan’ın oğluna hırsız diyeceksin, hem onun mülkünde oturacaksın. Bu yalancılara da kaleminizle destek olduğunuz için yazıklar olsun size. Allah selamet versin.

Misafir Avatar
muhsin 2017-10-21 19:08:51 @Selçuk

hırsız değilde nedir Milliğörüşün malı olan genelmerkez binasına haçiz göndermek şerefsizliğin daniskası akp ye yamanınca sen ne yapaçaksın onunla birlikdemi gideçeksin yoksa milliğörüşdemi kalaçaksın

Beğenmedim! (0)