'FACEBOOK ÇOK ÇİRKİN'

MHP milletvekili adayı Engin Alan’ın TSK Güçlendirme Vakfı Başkanlığı’na seçildiğini bilmediğini belirtti. Facebook için de bakın neler söyledi?

06 Haziran 2011 Pazartesi 11:59
'FACEBOOK ÇOK ÇİRKİN'

 Tayyip Erdoğan, daha önce Çanakkale Şehitleri Anma Töreni'nde ayağa kalmadığı için 'gereği yapıldı' sözleriyle eleştirdiği Balyoz sanığı ve MHP Milletvekili adayı Engin Alan'ın peşini bırakmıyor.

Alan’ın TSK Güçlendirme Vakfı Başkanlığı’na seçildiğini bilmediğini söyleyerek, “Onun başına getirildiğini bilsem onu da engellerdim” dedi. 

Kanal D’de yayımlanan 32. Gün programına katılan Erdoğan, gündeme ilişkin Mehmet Ali Birand’ın sorularını yanıtladı. 

"IŞIK PAŞA'YA 'YETER' DEDİM"

MHP’den milletvekili adayı olan emekli Korgeneral Engin Alan için daha önce 2004 yılındaki Çanakkale törenlerini hatırlatarak, “Ayağa kalkmadı, bedelini ödedi” diyen Başbakan Erdoğan, “Gerçeklerin bilinmesi lazım” diyerek şöyle konuştu: “Terfi kararı YAŞ içerisinde zaten olsa kesinlikle muhalefet şerhini koyarız. Cezalandırma değil, kendisini engellerdik ne yapıp edip. Böyle bir şey olduğunda TSK sağlıklı geleceği üstlenemez. Vakfın başına getirilmiştir daha sonra. Vakfın başına getirildiğinden benim haberim yoktur. Onun başına getirildiğini bilseydim onu da engellerdim. İkinci kez uzatılması olayı gündeme gelmiştir, Işık Paşa’ya ‘Hayır bir dönem yaptı, yeter” dedim.”

"FACEBOOK ÇOK ÇİRKİN"

Facebook’u çok sanal ve çok çirkin bulduğunu söyleyen Erdoğan, “İnsanların yaşam biçimleriyle istendiğinde farklı şekilde oynanabilir. Ben bu şeyleri oralarda gördüğüm için bu tür şeylerin içinde olmuyorum” dedi. 

"KPSS'NİN İÇİNE ETTİ"

Başbakan Erdoğan, YGS’de yaşanan kopya iddialarıyla ilgili de şunları söyledi: “Bu YGS’de kopya yoksa o zaman buranın başındaki insana bu saldırı niye? Süreci bu insan yanlış idare etmiş olabilir. Ondan önceki ÖSYM Başkanı KPSS’nin içine etti. Onunla ilgili dava açılmadı. O zaman demezler mi bu ortaklık nedir. Bu adama niye yükleniyorsunuz?”







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol