ERDOĞAN'IN SIR GÖRÜŞMESİNİ AÇIKLADI...

Fuat Avni, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Benimle mezara gider" dediği Dolmabahçe görüşmesini yazdı.

31 Ekim 2014 Cuma 15:05
ERDOĞAN'IN SIR GÖRÜŞMESİNİ AÇIKLADI...
Paralel yapı” operasyonlarını saatler önce twitter'dan duyuran Fuat Avni, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Benimle mezara gider" dediği Dolmabahçe görüşmesini yazdı. Fuat Avni'nin iddiasına göre Perinçek, Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe'de gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak Erdoğan'a şantaj yapıyor.

PERİNÇEK İDDİASI

Kamuoyunda bir hayli tartışılan Dolmabahçe görüşmesiyle ilgili twitter üzerinden çeşitli iddialar gündeme getiren Fuat Avni, Perinçek'in Dolmabahçe kayıtları üzerinden Erdoğan'ı tehdit ettiğini iddia etti.

İşte Fuat Avni'nin o iddiaları;

"Perinçek, Büyükanıt'ın yıllarca yanında dolaştırdığı adamıyla Dolmabahçe görüşmelerinin kayıtları konusunda anlaşma yaptı. Dosya onda.

Perinçek, ima yollu 'YBP'de ve HSYK'da istediğim olmazsa Dolmabahçe görüşmesini yayınlarım' şantajını Tiran'a aylar önce yapmıştı.

Dar Oligarklar, bunun gerçek olup olmadığını haftalarca araştırdı. Sonuç alınamasa da HSYK, Perinçek'in istediği doğrultuda ayarlandı.

Son günlerde ''Derin''lerden Tiran'ın avenelerine gelen bazı kopyalar, Dolmabahçe görüşmesinin gerçekten ellerinde olduğunu gösterdi."




 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.11.2014 10:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol