'ERDOĞAN'IN MİTİNGİNE GİDİN' HUTBESİ...

Almanya’daki Türklerin gittiği Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin bağlı bir çok camide, Cuma hutbesi okunduktan sonra cami cemaati Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı mitingine çağrıldı.

09 Mayıs 2015 Cumartesi 12:42
'ERDOĞAN'IN MİTİNGİNE GİDİN' HUTBESİ...

 Diyanet’in gönderdiği hazır metni okuyan birçok imamın, bu yazıyı da kağıttan okuduğu dikkatleri çekti.

Sözcü’nün haberine göre, cemaatten bazılarının sorusu üzerine, Bavyera’daki küçük bir caminin hocası, “Bize de bunu gönderdiler. Okumasam başımız derde girecekti” dedi.
Cemaatin tepkilerinin sürmesi üzerine, Bavyera Eyaleti’nde bulunan Eyüp Sultan Camii’nde tartışma çıktı. Vatandaşların, “İlk kez camiye siyaset soktunuz. Elinde Kuran’la kürsülere çıktılar, şimdi de camilerden siyaset çağrısı yapıyorlar” diyerek tepki gösterdi.
Erdoğan, 10 Mayıs pazar günü Karlsruhe’deki DM Arena’da, sözde Gençlik Buluşması adıyla, AKP’li seçmenlere hitap edecek.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.05.2015 13:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mert 2015-05-09 19:58:41

almanya`daki camilerin tapuları hepsi ditib`in elinde, vatandaş üye aidatlarıyla cami alıyorlar borçlanıyorlar dişlerinden tırnağından sıkınıtıya girerek milyonlarca yatırım yapıyorlar bize imam lazım dendiğinde ditib tapuyu ver sana imam gönderirim diyor yoksa imam vermem diyor.
türkiye`deki vatandaşlar yurtdışında neler olup bittiğinden habersizler, deniz feneri aynı benzer bir olay, bunlar din tüccarı ben 5 vakit namaz kılan bir müslüman olarak söylüyorum varsa taşaklı adam böyle değil desin