ERDOĞAN'IN KIZI ŞARAP İÇİYOR...

AKP'li eski vekil Feyzi İşbaşaran, Twitter'dan Erdoğan'a oldukça sert sözlerle yüklendi ve Erdoğan ailesiyle ilgili bazı iddialarda bulundu.

26 Mayıs 2014 Pazartesi 13:55
ERDOĞAN'IN KIZI ŞARAP İÇİYOR...

 Başbakan'ın kızının şarap içtiğini iddia eden İşbaşaran "Utanmaz adam. Senin kızın Arap Emirleri ile Petrus şarap içiyor. Yayınlamaktan utanıyoruz.Hiçbir şey gizli kalmaz. Londra garsonları Yayınlar" diye yazdı.

 
EMİNE ERDOĞAN'IN LAKABI
 
17 Aralık sonrası sızdırılan ses kayıtlarına göndermede bulunan İşbaşaran "Adamın evinde 1 milyar dolar çıktı. "Oğlum sıfırladın mı?" Allah sizin gibi müslümanların(!) belasını versin. Bu para kimin? Hırsız ?" diye yazdı ve şöyle devam etti: "Amca annem havuza girerken görünsün istemiyor" Merak etme, perdeyi çekeriz. Allah sizin bin belanızı versin.Başını eteği ile örtenler! Amine, havuza çıplak girsen ne olur, haşema ile girsen ne olur. ? Senin partideki lakabını biliyoruz. "Aliye Rona" Aliye Rona'ya kurban ol."
 
ERDOĞAN ÖLDÜRÜLMELİ
 
Erdoğan'a ağır küfür, tehdit ve hakaretler de savuran İşbaşaran "KARUN'u öldürün ve milletin malını hazineye (Millete) iade edin. Başka yolu yok ! Bu bir soygundur! Bedeli olmalı. Propagandaya direnin." diye yazdı.
 
Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması durumunda "kan döküleceğini" söyleyen İşbaşaran şunları dedi:
 
"Benim benim ve açık görüşüm.. Bu diktatötür öldürülmeli.. Dünya bir Hitler'i daha yaşamamalı. ! Bu dünya için korkunç olur. Kendisi çekilsin. "Polise emri ben verdim" deyip halkının kanını döken biri Cumhurbaşkanı olamaz ! Olursa, aşağılanır, indirilir! Kan dökülür! SAKIN DÜŞÜNME!"
 
Yazılan ağır sözler sonrası Twitter'da "hesabı hacklendi mi" tartışmaları başladı. Ancak İşbaşaran "hesabım hacklense söylerim" dedi ve yazmaya devam etti. Hesabın hacklenip hacklenmediği ise henüz bilinmiyor.
 
Not: İşbaşaran'ın şiddete çağıran ve açıktan hakaret eden tweetlerini, sadece haber değeri olması nedeniyle yayınlıyoruz...
 
İşte o tweetler:


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.05.2014 13:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol