ERDOĞAN'IN BELALISI MHP ADAYI!

Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’la sürtüşme yaşayan, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yine faizler konusunda “Keynes” polemiğine giren Durmuş Yılmaz, MHP’den aday olacak.

11 Şubat 2015 Çarşamba 14:31
ERDOĞAN'IN BELALISI MHP ADAYI!

 Milliyet’in haberine göre Merkez Bankası Başkanlığı’nı Erdem Başçı’ya devrederek, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Başdanışman olan Durmuş Yılmaz’ın adaylığına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den onay çıktığı öğrenildi. Yılmaz, ırgatlıktan bürokrasinin zirvesine giden bir başarı öyküsünün sahibi.

HÜKÜMETLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİ
Merkez Başkanlığı döneminde hükümetle özellikle faiz indirimi ve enflasyon konularında karşı karşıya gelen Yılmaz, Ankara Yenimahalle’deki mütevazi evinin kapısında serilmiş gazete üzerindeki ayakkabılarla gündeme gelmişti.
ERDOĞAN’LA POLEMİĞE GİRDİLER
Durmuş Yılmaz’ın “Düşük faiz ile büyüme arasında bir bağ yok” çıkışına Cumhurbaşkanı Erdoğan “Durmuş bey kendi işine baksın. Onu muhatap alacak değilim. Kendisinin başarısı ortadadır. ABD’ye bir baksın faiz oranı nedir enflasyon oranı nedir bunu bir öğrensin. Batı’ya bir baksın. Japonya’ya bir baksın. Bu konuda fazla konuşmaya da gerek yok” yanıtını vermişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.02.2015 14:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol