Erdoğan: Seçim Yenilensin...

"Ben bugüne kadar hiç konuşmadım, hep sustum" diyen Erdoğan, İstanbul seçimlerinin şaibeli olduğunu, tekrarlanması gerektiğini söyledi.

04 Mayıs 2019 Cumartesi 16:21
Erdoğan: Seçim Yenilensin...

Erdoğan, "İstanbul'da yolsuzluk olduğu bu kadar ortadayken bunun takipçisi olmayalım mı? Vatandaş 'bu seçim yenilenmeli' diyor. Dünyanın bir çok yerinde böyle durumlarda seçimler yenilenmiştir. Ülkemizde de bunun örnekleri var" dedi ve şöyle devam etti:

"Ben bugüne kadar hiç konuşmadım, hep sustum ama artık yetti. Burada bir şaibe, yolsuzluk var. Bu açık ortada. Gidelim millete, milli irade nasıl bir karar veriyorsa başımız gözümüz üstüne deriz onu kabulleniriz. Olay bu kadar basit."

Memur olmayan kişilerin sandıklarda görevlendirildiğini belirten Erdoğan, "Sandıkta memur değil de bankadaki sözleşmeli işçiler görevlendirilirse bunun üzerinde hala neyi düşünüyoruz? Maalesef 4-5 tane bankanın işçileri sandıklarda görevlendiriliyor. 'Bunu bizden kaymakamlar istedi' diyorlar. Eğer kaymakam böyle bir yanlış yapmışsa sen bu yanlışı uygulamak zorunda değilsin ve bu yanlışa da hak vermek durumunda değilsin. Çünkü yasa ortada. Ne diyor yasa? Memur diyor, yani 657" şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Bir şaibe, yolsuzluk var ve bunun ortadan kaldırılması hem YSK'yi aklayacaktır hem de milletimizin gönlü ferah hale gelecektir" görüşünü dile getirdi.

Bu arada Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ortaklıklarını sürdüreceklerini kaydetti ve "Spekülasyona girmek isteyenlere sesleniyorum: Boşuna uğraşmayın" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.05.2019 16:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol