ERDOĞAN: O KİM Kİ...

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'nin İstanbul'daki aday tanıtım toplantısında konuştu. Erdoğan, AKP'yi kurmadan önce Fethullah Gülen'le görüştüğü sözlerine yanıt olarak "Kendisiyle 2 veya 3 defa görüşmem olmuştur. Partimin kuruluşuyla alakalı asla. O kim ki o ona soracağım yahu" dedi.

29 Mayıs 2018 Salı 16:05

AKP'nin İstanbul 'daki aday tanıtım toplantısında konuşan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

'Türkiye şahlanıyor' diyerek seçim manifestomuzu açıkladık. Seçim beyannamemizi de Ankara'da paylaştık. Yoğun bir programla kesintisiz bir şekilde milletimize yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyor, destek istiyoruz. Erzurum'dan başladığımız miting maratonumuzu her gün 1-2 şehir şeklinde sürdüreceğiz. 24 Haziran'da zaferimizi ilan edeceğimiz güne kadar çalışacağınıza inanıyorum. 

"BU ŞEHRE NAMAHREM ELİ UZANMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ"

AK Parti İstanbul milletvekili adaylarımızın tanıtımını yaptığımız bugün 29 Mayıs. Yani İstanbul 'un fethinin yıldönümü. Bugünün anlamı bizim için farklıdır. İstanbul 'a ve milletimize bir söz veriyorum. Fatih'in askerleriyle birlikte fethettiği bu şehre namahrem eli uzanmasına asla izin vermeyeceğiz.

"ANAYASAL DEĞİŞİKLİKLERLE SİSTEMİMİZİ DEMOKRATİKLEŞTİRDİK"

Milli olmak faize giden parayı, yatırımlar ve sosyal yardımlar yoluyla millete aktarmak demektir. Yerli olmak Türkiye'yi 5 cente muhtaç şekilde İMF kapısında bekletmemek demektir. Bürokratik oligarşinin hakimiyetine biz son verdik. Halkımız demokrasinin en ileri standartlarına hakimdir. Anayasal değişikliklerle sistemimizi demokratikleştirdik. Zihniyet dönüşümünü tamamladık. Şimdi kurumsal dönüşümü tamamlama zamanı. Yeni bir düzen inşa etmek zahmetlidir. Eski düzenden beslenenler değişime düşman olur. Bir zamanlar hayal edilmesi imkansız olanı birlikte başardık.

ERDOĞAN'DAN İNCE'YE: SENİN HAVSALAN BUNU ALMAZ

Burada sadece birkaç husus üzerinde duracağım. Ekranları başında bizleri izleyen milletime bunları duyurmak istiyorum. Çünkü muhalefet yada diğer cumhurbaşkanı adaylarının yaklaşımlarını anlamak mümkün değil. Yeni havalimanı Türkiye'nin sadece prestij projesi değildir. Ana muhalefet liderine kalsa böyle dev bir havalimanını istemez. Kanal İstanbul desen hayır. Erdoğan yaptıysa ben 4.'yü yaparım diyor. Yapamazsın. Senin havsalan bunu almaz. Biz denizin altından Marmaray'ı geçirdik haberin var mı? Basmaz bunların kafası basmaz.

MİLLET BAHÇELERİ

Geçen akşam Yenikapı'ya polislerimizle iftara geliyorum. Gelirken baktım ki deniz kenarına iftar sofraları kurmuşlar. Soföre dedim ki burada dur. Hemen vatandaşlarımızın yanına geçtim. Vatandaşlarımızla beraber sohbete başladık. Butik bir miting alanı oluşturdum. Güzel buluşma oldu. Bazıları sorunlarını anlattı. Bir taraftan da devam ediyoruz. Bir gerçeği anlatıyor, bizim millet bahçelerine ne kadar ihtiyacımız var. Milletim bize 24 Haziran'da bu görevi verdiği andan itiberen bu havalimanını açacağız. Sayın İnce bunu öğren, 90 milyon yıl kapasiteli bir havalimanı. 2023'te ne olacak biliyor musun? 150 milyon yıl yolcu kapasiteli olacak. Eyy İnce, sen bunlardan anlamazsın. Bu iş yürek işi yürek. Zihniyet işi zihniyet. Sizin geçmişinizden bu yana var mı? Allah rahmet eylesin. Geçmişte havalimanı, uçak bunlar yapılmıyor muydu? Siz o insanların önünü kestiniz. Ama Ak Parti zihniyeti bu değil.

ELON MUSK AÇIKLAMASI

Tesla'nın sahibi, Elon. Kendisiyle görüştüm. İnce, biz işleri böyle götürüyoruz. Türkiye'nin ve İstanbul 'un öncelikleri başkaydı.

"PENSİLVANYA'DA GÖRÜŞTÜĞÜMÜ İSPATLA MÜKELLEFSİN"

Ben Ak Parti'nin Pensilvanya'yla görüşerek adımını atmışım. Dün akşam dedim, buradan sesleniyorum. Aslında muhatap alınacak kalitede birisi değil. 'Pensilvanya'da görüştüğümü ispatla sen mükellefsin. Eğer ispat edemezsen namertsin' dedim.

"2-3 DEFA GÖRÜŞMEM OLMUŞTUR"

Milletime de bunu duyuruyorum. Benim belediya başkanlığım dönemimde Altunizade'de bulunurlardı. O zaman 2 veya 3 defa kendisiyle görüşmem olmuştur. Partimin kuruluşuyla alakalı asla. Ben kim ki o ona soracağım yahu. 

"BÜYÜK USTALIK DÖNEMİ"

Çıraklık kalfalık ve ustalık döneminden sonra şimdi de büyük ustalık dönemine hazırlanalım diyorum. Bize büyük ustalığın diplomasını vermeye hazır mısınız?

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol